- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Több ram totál felesleges. Anno én 2G-ről csak azért váltottam 4-re, mert amikor 10 böngésző ablak volt nyitva ott már elfogyott a memória. De amúgy sebességben 0 a különbség. Persze amikor cseréltem SSD-re, na az megváltás volt. És most egy X2 240-es prociról van szó. Ebbe rakjak 8G ramot? Minek? Te a ramot valamiért nagyon előtérbe helyezed, mikor annak a hozzáadott sebessége 0. Csak legyen elegendő és annyi. Egy office meg a sok kis nyamvadt filejaival HDD-n egy lassú vacak, SSDvel meg villám. Én is előbb választanék valami 2 magos celeront SSDvel mint egy 16 magos xeont HDDvel.
És ha nálad boot idő 40 sec, akkor ott valami nagyon nincs rendben a rendszerrel. J1900 proci+ SSD 7-8 sec alatt bootol be. -
Ribi
nagyúr
Ez a mobil verzió, a desktopról itt.
ui: Közben meglett
-
Ribi
nagyúr
Esetleg teszteltétek, hogy ez a proci befér-e a TDP limitbe maxon hajtva, vagy ez is visszavesz, mint a Core-M?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest