- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Honor Magic V2 - origami
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PuMbA
titán
"Nekem pl. van egy Anysee E30C USB-s DVB-C tunerem, aminek első ránézésre semmiféle támogatottsága nincs W8 alatt, és semmi ingerenciám nincs lecserélni."
Win7-es driver van hozzá? Mert akkor nagyon nagy eséllyel elmegy Win8 alatt, hiszen a driver modell nem változott
Igazából nálunk a cégnél sok szoftver megy Win8-on, tehát nem hiszem, hogy sok lenne az olyanok száma, ami nem működne. Én is volt, hogy betojtam váltáskor, hogy mi van hogyha nem fog menni valami, de nem volt megoldhatatlan gond.
Balageee: Van benne "butaság", de a világ mindig változik
-
PuMbA
titán
válasz
Balageee #136 üzenetére
A Bay Trail alapból nem támogatja a Win7-et, csak a gyártók eszkábálták úgy meg, hogy menjen, de nem szabad ezekre adni. Win8 alatt biztos megy minden, a többin meg megy vagy nem
Bár mondjuk sose értettem, hogy egy vadi új hardverre mi értelme van régebbi programokat/oprendszert felrakni, amikről tudjuk, hogy akkor készítették amikor még meg se volt a Bay Trail, de elvárjuk, hogy menjen minden
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest