- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Avicularia
veterán
Azt sehogy. De a bios beállítások között van a legacy-uefi beállítások között olyan vga-ra vonatkozó, hogy ha azt elállítod, akkor nincs kép. Lehet az van elállítódva.
Én is így jártam, mikor piszkáltam a biost és csak bios reset jelentett megoldást. Azt próbáltad már, mármint a bios resetet? -
Zorel
senior tag
Az gáz, mert default értékek mellett kellene, hogy legyen HDMI-n kép. Szóval lehetséges, hogy gond lesz a lappal.
IGD rész emlékeim szerint 'Intel IGD Configuration' menüpont alatt található a chipset fül alatt.
Én a default értékeket használom, már ami a video részt érinti. Még annyi, hogy a CSM beállításoknál a Video -ra UEFI bios legyen beállítva.Ha így sem lesz képed, akkor kikapcs, majd jumper-ral CMOS clear és utána szintén csak HDMI-be legyen dugva megjelenítő majd próba. Ha így sem lesz képed, akkor szerintem gariztasd a lapot.
-
Zorel
senior tag
Alapértelmezettre tedd vissza a bios beállításokat hátha segít: bios->save&exit fülön restore defaults menüpont.
Miután visszaállítottad kapcsold ki és úgy indítsd el, hogy megjelenítő csak HDMI-be legyen bedugva.Arra tippelek, hogy az IGD résznél valami olyan kombó van beállítva biosba, ami miatt nem indul el HDMI-n.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest