- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
Ez is egy vélemény, és ismételten csak sajnálom, hogy a te igényeidet nem elégítettem ki. Azért az kicsit vigasztal, hogy láthatóan a többség nem így van ezzel.
Sanya: Pontosan. Annyira nem lepett meg, hogy páran nem értik ennek a miértjét, még akkor sem, ha világosan le lett írva. Mondjuk én annak ellenére, hogy nem vagyok oda az autókért, még megértem, ha egy 2000 köbcentis 6 hengeres soros motor összevetnek egy 2000 köbcentis 6 hengeres soros V-motorral. Na de nem vagyunk egyformák.
-
Oliverda
titán
Jó, hát akkor lehet még értetlenkedni egy sort, ha éppen ehhez van kedved, de én most ebben nem leszek partner, ha nem haragszol.
Jakuu: Egyedül a VIA Nano-val fogom kiegészíteni, ha egyszer mégis sikerül szerezni. Aki megértette a lényeget az tudja is, hogy ez miért lesz így.
-
Oliverda
titán
Ühüm. Sajnálom, hogy te ezt feleslegesnek tartod, de ettől még vannak illetve lesznek is hasonló cikkek. A számok alapján erre is van érdeklődés. Vedd úgy, hogy ez nem "hétköznapi embereknek" íródott.
Nem szeretem ismételni magamat, és különösen nem ötvenhatszor, de a tesztben összehasonlított processzorok léteznek, és lehet velük szerelt gépet is kapni. Láthatóan van aki helyesen képes szöveget értelmezni és van aki nem. Ezzel már tényleg nem tudok mit csinálni sajnos.
Jakuu: Köszönjük, de ezzel a hozzászólásoddal bizonyítottad is, hogy nem olvastad el végig, vagy nem értetted meg a cikkben leírtakat.
-
MongolZ
addikt
Én hétköznapi embernek tartom magam. Érdekelnek a műszaki tudományok és mellesleg az informatika (ahogy a PH-s olvasók nagy részét). Nekem Te ne mondd meg, hogy engem mi érdekeljen. Mellesleg EZ a cikk engem érdekel, Veled ellentétben. Egy kérdés maradt csak: egyáltalán mit keresel még itt???
-
MongolZ
addikt
Különösebben nem érdekel, de azért örülök, hogy megosztottad velem.
Úgy látszik Neked nehéz felfogni, hogy van egy bizonyos szint, amíg a hétköznapi embereket érdekel az architektúra, és van egy mélyebb szint, amit az emberekek kb. lesz*rnak. Na szvsz ez a cikk pont a kellő információt biztosítja. Mint ahogy egy autósújság mélyebb szántású motorelemzésében sem esik szó arról, hogy pl. a szelepszárakat azért ötvözik Na-al, hogy jobban vezesse a hőt.
Kezded kapisgálni? -
hodostamas
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- alza vélemények - tapasztalatok
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Óra topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Assetto Corsa Competizione
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest