- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nuke7
veterán
érdekes.
azt hittem, hogy ezen már túl vagyunk, ugyanis akit nem érdekel a dolog komolyabban, az nyilván nem vár 200+ hsz-t a fórumban, csak mert miért ne. vagy tévednék...?aki eddig nem értette, hogy miért úgy lett a teszt csinálva, ahogy; és mit jelentenek az eredmények, annek el lett magyarázva egy-két hsz.-ben érthetően, tömören.
akik ezután sem értik/nem érdekli őket, azok már rég nem olvassák a hsz-ed.
(#254) Seregély:
olvass már vissza kicsit...
(a hsz-emet még akkor kezdtem írni, amikor a tied még nem jelent meg)
-
MZperX75
addikt
+1Oliverda :
A foci itt ,jelen esetben mellékes,meg az is ,hogy ki szereti, vagy sem.
A lényeget kiemelem."Az első hibát akkor követte el a szerző, amikor a VIA igazolt hiányzás után nem módosított radikálisan a témán és a nézőponton; úgy hagyni mindent, mint a koncepció borulása előtt"
Kösd nyugottan az ebet a karóhoz,legalább olyan vagy ,mint aki kritizál semmivel sem jobb,már bukott a róma,de te még mindig védeni próbálod.
OFF
-
Oliverda
titán
1. Kifejezetten nem szeretem a focit. Mondjuk ott olvasni biztosan nem kell az tény.
2. Kellenek olykor ilyen cikkek is. Persze tudom én, hogy az olvasók nagyobb része itt arra izgul, hogy hány fps-t megy Crysis 5-ben a Geforce GTX Ultra FX 99000, és baromira nem érti, valamint nem is érdekli, hogy valójában mitől is megy annyit. Ellenben vannak olyanok is, akiket pont a dolgok mélyebb háttere érdekel. Az ilyeneket is el kell látni tartalommal, még ha ezt sokan nem képesek megérteni.
Az "átlagos géphasználati tesztet" meg szívesen beleteszem, ha valaki mond egy tuti mérési metódust amit lehet pontosan számosítani, és nagyjából konstans, megbízható eredményt ad. Váron a javaslatokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Path of Exile (ARPG)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest