- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
MZperX75 #241 üzenetére
Eh... te komolyan azt hiszed, hogy le akarom húzni a Brazost? (esetleg rám is kereshetsz a klubban..)
Most viccen kívül ez nem egy végtermék összehasonlító teszt... Nincs plecsni a végén.Te is tudod meg én is tudom, hogy ha közel azonos grafikus képességű rendszert akarsz összeállítani olcsóbban jössz ki E-350-nel újonnan.
Ez a teszt nem azoknak készült, akik ebből akarják megtudni melyik platformot (nem CPU-t!) vegyék, akik erre vágynak már az első két oldal után elmenekültek
Amúgy meg felületes PH! olvasó is a grafikonok átszaladása után elolvassa még a végszót is."Az első generációs Atom és a Bobcat, mint CPU, összességében eléggé hasonló teljesítményt mutat, és fogyasztásuk sem tér el egymástól jelentősen. A különbség leginkább a CPU melletti grafikus megoldásnál ütközik ki, ahol az AMD megoldása lényegesen jobb, így akinek ez fontos (például egy HTPC esetében), és mégis az Atom mellé szeretné letenni a voksát, annak csak egy NVIDIA ION chipkészlettel megtámogatott megoldás jöhet szóba."
Aztán ha HTPC-t akar építeni bepötyögi árgép-be, hogy alaplap ion. Egy pillanatra seggre ül az árak láttán és vesz egy Brazos lapot.
-
stratova
veterán
válasz
MZperX75 #239 üzenetére
Itt egy kicsit faramuci a helyzet, ami Atom 330 + ION-nál jobb alaplap itthon nem sok bár van. D510-es és D525-ös ION-nal már más a leányzó fekvése árban:
Asrock A330ION
ASUS AT3IONT-I
ASUS AT3IONT-I DELUXE
ASUS AT5IONT-I
ASUS AT5IONT-I DELUXE
Zotac IONITX-A
Zotac NM10-A-E-ION
Zotac IONITX-S-EEnnyiből AMD-nél már komplett HTPC-t építesz, a kész gépek meg 80-90 körül indulnak Atom+ION párossal; viszont ez a teszt nem is azt akarta eldönteni melyiket vedd HTPC-be.
-
Bird
addikt
válasz
MZperX75 #224 üzenetére
Igen, mintha már valóban mondtad volna....
A tesztekben és a személyes tapasztalataim alapján a HD filmek az ION GPU-val valahogy élvezhetőbbek... Szebbek a színek, telítettebb a kép! A driver frissítések majd biztos megoldják ezt is.... A fogyasztást meg bocsi, de lekaksizom
Annyival nem fogyaszt többet az ATOM, hogy gyorskölcsönt kelljen az áramszámlámra felvenni
-
zsigus
őstag
válasz
MZperX75 #128 üzenetére
Én most vettem egy ilyen lapot (MSI E-350IS-E45).
És én is ezt a házat néztem ki (egyelőre legalábbis, mert a komolyabbak nem ilyen áron vannak sajnos), de még nem volt alkalmam kipróbálni a lapot, mert még nem jött meg a ház és a RAM.Azt meg tudnád mondani, hogy hány db HDD van neked a gépben?
Mert félek tőle, hogy a nálam tervezett 2x3,5" és 1x2,5"-es HDD-t nem bírja majd a táp az E-350 mellett (60 vagy 65 Watt-os FSP ha jól tudom).
És ha nem túl nagy kérés, és megoldható a HDD-k mennyire melegednek benne?Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hobby elektronika
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Béta iOS-t használók topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest