- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Jó, hát itt valós időben kéne monitorozni gondolom. Utólagos feldolgozásnál a számítási kapacitás azért nem okoz problémát.
Én azt próbálom megérteni, hogy miért nem tudjuk alkalmazni a 200+ éves tapasztalatot (vagy tudja a tököm mióta foglalkozik az emberiség fényképezéssel) objektív készítésben és kb 40 éves tapasztalatot képérzékelő terén és miért nem tudunk rögtön kiváló minőségű terméket készíteni ekkora látószöggel? Miért kell visszamenni képminőségben a kezdetekhez? Ráadásul indokolatlanul drágán. Már ami a konzumer termékeket illeti.A cikkben szereplő kromatikus aberráció már 10 évvel ezelőtt is ciki volt mobil fronton.
Az általad felhozott példában meg az 5 MP-en akadt meg a szemem. Miért?
Manapság már a belépő kategóriában is kiröhögnek 5 megpixellel a telefonok között.
Ipari szinten meg ilyenekkel bohóckodnak??Na jó, azért átgondolva egy hálózati kameránál szép teljesítmény az 1080p@30fps. Értem, hogy erre a felhasználásra ez korrekt.
Viszont inkább a cikkben lévő terméket nem értem, meg azt, hogy miért ilyen gyengék ezek a 360-as kamerák képminőség terén.
Amikor már ott tartunk, hogy hobbi fotózáshoz mobilokat használnak emberek.
És akkor kiadnak egy ilyen terméket, ami ilyen értelmezhetetlen minőséget produkál 2016-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest