- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
válasz
#40553216 #334 üzenetére
xD Vicces ilyet olvasni. Egy normális tininek ma teljesen megfér a normális élet, és miért ne kapcsolódhatna ki egy-két menetet letolva ?
Én a 18-25-ös korosztályba tartozok, és nagyon nagy hülyeségnek tartom azt, hogy lekockáznak azért, mert szeretek olyan játékokkal játszani, amiknek még művészi értékük is van! Játssz végig egy Deus Ex stb... minőségű játékot, és meglátod, hogy nem olyan rossz ez, mint ahogy a társadalom ezt beakarja állítani.
Hozzáteszem, van rendes életem, buli, munka, csajok, tanulás, és teljesen megfér ezek mellett a játék is.
Szóval már csak nevetni tudok ezen a rossz beidegződésen, hogy ha valaki játszik, akkor egyből kocka.Persze ez függ a korosztálytól is, hiszen egy 3 évesnek nem kell számítógépes játékokkal játszani, vagy egy gyerekes anyukának, de alapvetően ez nem egy rossz dolog.
-
pushalias
addikt
válasz
#40553216 #279 üzenetére
Holott csak gyors volt, plusz megszokta, whatever.
Munkámból fakadóan nagyon jól tudom, hogy a felhasználók minden változástól, kiakadnak, mindentől, ha az másképpen van, mint ahogy ők azt megszokták. Meg persze amiről nem tudnak, arra nem figyelnek, és ha észreveszik, akkor azonnal jön az „eddig ez nem így volt” kezdetű mantra.
Példa. Iksz embernek hétfőn beállítottam egy mailboxot, meg egy üzenetszabályt. Nagy hiba volt.
Szintén nekik van egy iszonyatosan összegányolt céges honlapjuk, amit olyan öt-hat éve használnak, és az alkotóját azóta is istenként emlegetik, akkor még minden működött, akkor még minden jó volt, a szarból is vár épült. Ennek a cuccnak pont a héten bukott ki pár alapvető, iszonyúan primitív, alapvető programozói butaságból eredő hibája, amit én nagyon szégyellnék, ha én követten volna el. Amit aztán ki is javítottam, ahogy sebtében lehetett. Ott esküdöztek ketten is, hogy a nem működő fícsör igenis működött eddig, és persze előkerült a kérdés, hogy ez nem azért van-e mert én átállítottam valamit (még hétfőn a mailboxnál,ha nem követné valaki).
Persze ilyenkor hogyan magyarázod el neki, hogy az oldalon logikailag sem látszott a helye a hiányzó fícsörnek?
Másnap este emberünk úgy döntött, hogy mivel a nem is általam beállított mailboxra nem jött neki egész délután mail, ezért egy harmadik, független fiókjáról küld egy tesztüzenetet. Utána kétségbeesetten hívott, hogy úristen nem jönnek meg az e-mailek, tönkre megy a cég, és hogy ez nem azért van-e mert én átállítottam valamit. Amikor másnap reggel megmutattam neki, hogy a szemétbe dobta a Thunderbird, közölte, hogy márpedig ő eddig megkapta a leveleket a másik boxából, miért került a szemétbe, ez eddig nem így volt, és persze, felmerült a magától értetődő kérdés hogy ez nem azért van-e, mert én átállítottam valamit. Hadd ne folytassam tovább.
Szóval az átlag usernél a hibátlan, logikus működés minimum egy kicsit szubjektív. Semmire sem bizonyíték az, ha az akárkinek tetszik az Ubuntu. Ha Windows, vagy a Mac, az sem.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
#40553216 #280 üzenetére
És ez még mindig csak egy lightweight dolog, KDE még akár scripteket is futtat a különböző energiakezelési események esetén, ha azt szeretném:
(nyilván nem neked linkeltem, gondolom ismered)
VaniliásRönk szerintem látott egy Gnome3-as disztrót, aztán onnan von le következtetéseket mindenre. A Gnome3 koncepciója eléggé érthetetlen, nem tudom kinek lehet jó a nagyszülők netezős gépét leszámítva, amit így nem tudnak elnyomkodni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest