Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz azopi74 #91 üzenetére

már megjárta többször a garit. nokia care-ben is széttették a kezüket, fődarab cserén túlvagyunk, azóta 4x volt 1 hétig a készülék ott, sw frissítés, újratelepítés, a hiba ugyanúgy megvan. még mehetnék, verhetném tovább az asztalt, de nekem ez munkaeszköz, amit adnak általában cserekészülék az nevetséges, exkolléga új 620-asa szintén produkálja ezeket ill a 620-as fórumban minden második ember küzd ilyenekkel.

nem volt droidom szóval a stabilitást hozzá nem tudom hasonlítani, de ettől még tény a tény, hogy nem 24/7 a futási ideje. az meg hogy nem tudom felvenni nettó sw bug. mivel a legfrissebb sw csak "mókolással" tehető fel tehát nem hivatalos (és 0 garancia van rá hogy bármit is megold ezek közül úgy, hogy nem okoz más anomálitá), ezért azt nem dobom fel, és ennyi. majd ha kijön és nem kell fejlesztőnek regelni, akkor szól a telefon hogy csináljuk

törölt tag

válasz DaveJr #86 üzenetére

azért az alsóházban pl 620-al vannak olyan bugok, ami miatt a gyári droidot élből gyalulnám le, de wp-t ugye nem lehet... heti 2-3 restart (nem csak nálam, fórumon tele van a panasszal), bejövő hívás gyakran felvehetetlen első feloldásra, le kell zárni és újra felvenni, a beszélgetések/online beszélgetések váltás röcög pl.

persze azon túl flottul teszi a dolgát, ez azért tény

Új hozzászólás Aktív témák