- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Nem az én találmányom (de közöm vagy döntéshozói posztom sincs hozzá) és vitát sem folytatunk, így nem hiszem, hogy érvelnem kellene, pláne az aláírásodat látva.
10 másodperc alatt orvosolható "probléma", amit az emberek túlnyomó többsége magától, kérés nélkül is megold, bármiféle melodráma nélkül – ahogy anno én is tettem. Igaz, akkor nem 2022-t írtunk. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
Azt hiszem, a most már egészen korrektül megfizetett eü. dolgozók munkamoráljáról és a munkájuk minőségéről tudnék írni egy igen kedves esszét, amiért akkor is bant kapnék, ha enyém lenne az egész lapcsalád. Merthogy tl;dr szerintük (a kivétel joggal lehet magára büszke, nem is sajnálok tőle egyetlen forintot se!) sem érdemeljük meg az életet. Amit apámmal és en bloc a családommal csináltak az elmúlt néhány évben, azért embereket lógatnék akácfára. Végtagok nélkül. ^____^
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged