- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Huawei szerintem nem gyárt WP-s telefont. Kiadtak még 1-2 éve egy modellt talán, és annyi, utána dobták a platformot, "nem lehet rajta pénzt keresni" címszóval. Meg persze ők sem tudják ráhúzni a fantasztikus egyedi felületüket.
Egyébként meg ezek a gyártók együtt alig képesek pár százalékot szelni a WP tortából, szóval nagyjából mintha nem is lennének. Mondjuk őszintén, nekem nem is hiányoznakElég olcsók tudnak lenni a belépő szintű Lumiák is, nem hiszem, hogy annál lejjebb kellene menni minőségben. Támogatásban meg ezek a gyártók árnyékai nem lehetnek a normálisabb márkáknak. Szerintem csinálhatnának olyat simán a nagyobb gyártók is, hogy webshopból, garancia nélkül megvásárolhatók a termékeik, jóval olcsóbban.
-
benjonino
tag
Köszönöm!!!!
Hát ez igencsak részletes volt. Úgy írtad ezeket, mintha Microsoftnál dolgoznál.
Így, hogy már értem mit is akartak, így is csábító a continuum lehetősége. Szerintem óriási potenciál van így benne. Persze tudomásul kell vennem, hogy idő kérdése, hogy teljes pompájában kifejlődjön. De ezt fogalmazhattam volna úgy is, hogy: Teljes pompájában fog tündökölni, csak idő kérdése.
-
Ami kérdés, hogy ezután hogy lesznek a Microsoftos konzolok.
Mert a 7-8 évenkénti generáció-váltást nehezen tudom így elképzelni, bár ki tudja.
Mondjuk én úgy oldanám meg a helyükben, hogy az Xbox márkanév a továbbiakban kizárólag a gaming szolgáltatást jelentené, mint mondjuk a PS-nél a PSN, ami minden eszközön egyaránt elérhető lenne (ez már ugye megvan) és a konkrét hardvert meg bevonnám a Surface márkanév alá, mint desktop-konzol hibrid.
-
Akkor viszont tényleg nem lesz felesleges a Steam OS sem.
Arra amúgy kíváncsi leszek, hogy a játékokat hogy fogják megoldani, hogyha feltett szándékuk a win32 eltűnése.
amit én el tudnék képzelni, az az, hogy az Xbox One játékokat futtathatóvá tegyék PC-n, is, egyrészt akkor nem kéne megvenni külön PC-re is az adott játékot, tehát a PS4-gyel szemben ez plusz előny, másrészt közvetlen kihívója lehetne a Steam Machine-nek, harmadrészt meg ezzel még könnyebb lenne a win32 kivezetése.
Ezzel együtt az Xbox One meg lehetne a Microsoft Mac-je.
mondjuk ez így eléggé sci-finek hangzik.
-
-
benjonino
tag
Köszönöm a tippet, de egy tablet nekem túl nagy a zsebembe. Telefonméretű cuccra vágyom, amit monitorhoz, egérhez, billentyűzethez tudok dugni, ha van ilyen a környezetemben. Ha nincs, akkor örülve a lehetőségnek, hogy mégis el tudom végezni a munkámat, bogarászom a 5-6 colos kijelzőt.
-
benjonino
tag
Ha ez igaz, akkor minden érdeklődésemet elveszítettem a WP iránt. Telefonvásárlással pont azért várok, mert a continuum mód érdekel a legjobban, és azt mondogatják, hogy csak a jövőben megjelenő telefonok lesznek képesek erre a funkcióra. Számomra ez a continuum mód és az a propaganda ami azt mondja, hogy minden platformra ugyanaz az oprendszer kerül azt jelentené, hogy a telefonom bedugom egy dokkolóba, és hipp-hopp van egy desc-top-om! Félreértés ne essék, nem játszani szeretnék ezzel a desc-top--pal, hanem az irodai alkalmazásokat kihasználni, különböző adatbázisokhoz, szerverekhez kapcsolódni, egyszóval dolgozni vele. Egy olyan számítógépem lenne, ami mellesleg telefonként is üzemel, apró, mindig nálam van! A win10-ben én ezt vizionálom, lehet, hogy csak vágyálmom kivetülése, de ettől a hittől csak a megjelenése által bizonyított valóság tántoríthat el. De akkor jó messzire annyit megígérhetek!!!!!
-
törölt tag
Ja, azt nem tudtam, hogy mobilon még csak 22nm-en vannak. Viszont most láttam valahol, hogy valamelyik új Asus tabletbe valami elég ütősre sikerült Intel SoC-ot tettek, hátha ezzel beindul valami. Nem vagyok oda az Intelért, de ahogy most áll a piac, nagyon egyeduralkodó lesz a QC, ami nem igazán jó.
-
törölt tag
Mondjuk nincs is nagyon sok lehetőség a piacon jelenleg. Van a Qualcomm, meg az MTK, amit lehet használni. Az Exynos az utóbbi években már kb csak saját használatra van a Samunál, a Kirin saját használatra a Huaweinél, a Tegra meg minden egyes generációval bebizonyítja, hogy miért nem akarja senki használni. Az Intel meg egyelőre még olyan van is, nem is, néha feltűnik egy-egy készülékben, de igazán nem tudtak még alkotni a telefonos piacon. Pedig azért egyre jobbak lesznek, és ők már 14nm-en vannak egy ideje.
-
no1r
őstag
nem arról van szó, hogy drága vagy nem drága. az árát nem vitatom. de ettől függetlenül mégis rajtunk csapódik le, sok kicsiből lesz sok.
btw, ez lehet, hogy a hardvergyártásnak jót tesz piaci szempontból, de az appok-programok minőségének pedig rohadtul nem. és nekünk usereknek sem felhasználói élmény szempontjából.
-
-
Burt1793
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motoros topic
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest