- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
t72killer #34 üzenetére
(gondolom a GMA ki volt lőve teljesen, amikor a geforce volt aktív)
Én nem találtam semmi arra utaló jelet hogy a mostani Corei5 procikban ki lehet lőni a GMA-t. Szerintem aktív marad csak munkát nem kap, azaz fogyaszt. Ezért üdvözöltem a Sandy Bridge megoldását, mert abban tényleg lekapcsol az IGP.
-
-
Atom_Anti
senior tag
válasz
t72killer #32 üzenetére
Na így már értem, azaz ha van egy dedikált videokártya a laptopban akkor csak azt lehetne használni
. De ezt továbbra is jónak tartom, mert pl egy AMD mobility HD5xxx is képes 10w alatti fogyasztásra powerplayel és akkor nem adódik többé hozzá az Intel IGP 5-10W -je, azaz a teljes rendszerfogyasztás alacsonyabb lesz
. Jól gondolom?
-
hugo chávez
aktív tag
válasz
t72killer #11 üzenetére
"Fizikaszámolás egyéb GPU társaságában - no, erre még várhatunk, az intel sosem jeleskedett GMA driverírás terén
"
Ha sokáig tökölnek ezzel, az jól jöhet a LIano-nak, mert még ha gyengébb is lesz processzorként, de az erős, teljesen DX11-es IGP ezt némiképp kompenzálhatja és több mint valószínű, hogy, legalábbis az AMD GPU-s videokártyákkal (viszonylag
) problémamentesen együtt tud működni, fizika számolásában is és ez pl.a gamer notikban komoly előny lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest