- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
spenglerjoci #79 üzenetére
A mobilfotós topic: [link]
Iso 100-at több Nokián is pudsz beállítani, de Android alatt is létezik. A 16 sec az már más dolog, viszont az általad linkelt képekhez szerintem nem is kell. A 10x zoom szép dolog, ha meg van hozzá a képminőség is.
Parlamentes kép volt már itt több is különböző mobilokkal készítve. Azok is hasonlóak mint a tied. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
spenglerjoci #77 üzenetére
A fotós topikot emlegette.
Aztán nem lenne rossz ha teljes méretben linkelnéd.
Harmadszor, nem rossz, de ezt a minőséget elég sok mobilt tudja. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
spenglerjoci #73 üzenetére
Én olyan képeket csinálok S4 Zoom-al amire egy profi fotós ismerősöm ( canon eos 4d-vel) azt mondta hogy ő kompakt géppel se csinál ilyen képet.
Akkor ideje, hogy linkeld a képeidet a mobilfotós topikba. -
DeathAdder
veterán
válasz
spenglerjoci #73 üzenetére
Szívesen megtenném, mert kíváncsi volnék rá, de sajna nagyon messze vagyok Pesttől, és nem vitatom, ha egy profi fotós valóban ilyen véleménnyel volt róla
Lehet alap beállításokon gyenge akkor, vagy nem értem, tényleg nem vitázni akartam, csak nem értem miért nem voltak szépek akkor azok a képek amiket készítettünk s4 zoommal(persze alapon volt minden).
-
DeathAdder
veterán
válasz
spenglerjoci #71 üzenetére
Pontosan, ezek mind csak specifikációk. Kijelzőméret meg nem tudom hogy jön ide
Kezeltem már ilyen telefont, volt két barátomnak is. A vele készített képek még csak jóindulatból sem voltak jónak nevezhetőek (inkább rossznak), mindkettejük gyorsan túl is adott rajta.
Azt nem vitatom, hogy több dolgot lehet állítani, és jobbak a specifikációi, végül is dettó fényképezőgép az egész.. ehhez nem értek, csak a végeredményt látom..
Azt sem vitatom, hogy egy fényképésznek sokkal nagyobb kihívás egy ilyennel fotózni, kérdés, hogy ez a végeredményt is befolyásolja-e?Komolyan mondom megnéznék két azonos képet, egyet s4 zommal és egyet note 4 -el
Az olcsóbb céleszközök is rendelkeznek az általad előbb felsorolt "extrákkal" mégsem jobbak egy note 4 kamerájától
(ami felfoghatatlan számomra, ez a Sony IMX240 szenzor eléggé odabaszós lett)
-
Cyberpunk
félisten
válasz
spenglerjoci #68 üzenetére
Az inkább egy fényképezőgépbe oltott mobil. De amúgy az optkai zoomot leszámítva nem nagy cucc. 1020
-
válasz
spenglerjoci #61 üzenetére
"nekem S4 Zoomom van"
a válasz a sok embernek aki feltette: "ki vesz S4 zoom-ot?"
hát: Te. -
ctvagyok
őstag
válasz
spenglerjoci #56 üzenetére
Elmondták, hogy az FHD és QHD S5 üzemidejében nem volt különbség. Tehát akkor mi a probléma a felbontásnöveléssel?
Felesleges a 2-3 napos üzemidő. A lényeg, hogy estig simán kibírja. Úgyis naponta töltöd.
Nemtudom milyen könnyebséget adna, ha 2-3 naponta kellene töltenem. Nekem nem szakad le a kezem, ha rárakom a töltőre. Még...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- BIOS frissítés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Napelem
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest