- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Magisk
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
spenglerjoci
tag
válasz
Quasi_modo #78 üzenetére
1. Bocs a tájékozatlanságom miatt de viszonylag új vagyok még szóval hol van az a fotós topic? 2. Oké, megpróbálom teljes felbontásban felrakni...így tényleg nem az igazi. 3. Hát ha tudsz olyan telefont mutatni amit szinte korom sötétben rá tudsz venni hogy ISO 100-at használjon, és 16 másodperces záridőt akkor meg tudsz győzni...és abban gondolom egyetértünk hogy egy ilyen, szinte zajmentes éjszakai fotóhoz elengedhetetlenek ezek a beállítások...de mondjuk akkor még hol van a 10x-es optikai zoom...különben nem jön közelebb a Mátyás templom, se a Parlament.
-
spenglerjoci
tag
válasz
Quasi_modo #75 üzenetére
Meg még egy: [link]
-
spenglerjoci
tag
válasz
Quasi_modo #75 üzenetére
Itt van például egy: [link]
-
spenglerjoci
tag
válasz
DeathAdder #72 üzenetére
Figyelj, én tudom amit tudok, látom amit látok. Amatőr fotós vagyok már 3 éve szóval értek hozzá. Én olyan képeket csinálok S4 Zoom-al amire egy profi fotós ismerősöm ( canon eos 4d-vel) azt mondta hogy ő kompakt géppel se csinál ilyen képet. Pedig ő már kb. 15-20 éve benne van a szakmában.
Én mégegyszer mondom egyáltalán nem vitatom hogy a Note 4 jó képeket csinál. De hidd el hogy azért nem éri el az S4 Zoom szintjét. És ezzel nincs is semmi baj, hiszen a Samsung direkt ezért csinálta a Zoomot hogy legyen egy eszköz ami egy bizonyos pontra koncentrálva ( esetünkben a fotózásra) kiemelkedő teljesítményt nyújtson.
Ha ennyire becsületbeli ügynek érzed a dolgot akkor szívesen mutatok neked pár képet. Vagy ha szeretnéd én majdnem minden este kinn vagyok a Városban fotózni....mostanában a Lánchídnál szoktam lenni. Akár össze is hasonlíthatnánk a telókat amit mondtál. Én állok elébe -
spenglerjoci
tag
válasz
DeathAdder #70 üzenetére
Hát azt azért ne kockáztatsd.....mekkora érzékelője van a Note 4-nek? És mekkora a Zoomnak? Hol van a Note 4-ben 24 mm-es extra nagy látószög? Hol lehet a Note 4-ben állítani a záridőt mondjuk ( mert ugye ha profi szinten fotóz valaki akkor ez elengedhetetlen) Hol lehet a Note 4-ben rekeszt állítani? Egyáltalán melyik telefonban lehet? Tud a Note 4 ISO 3200-at? Van a Note 4-ben Xenon vaku? ( mert ez szintén nem elhanyagolható dolog) De ez még mind csak specifikáció.....csak az a gond hogy itt gyakorlatban is így van. Nem mondom hogy a Note 4 rossz képeket csinál, sőt bőven átlag felettit. Aki Note 4-et vesz annak több mint elég ez a minőség....na de azért ne hasonlítsuk össze egy S4 Zoom-al....Mindkettő kiemelkedő teljesítményt nyújt a maga területén és ez így van rendjén.
-
spenglerjoci
tag
válasz
sanyijedi #63 üzenetére
Hát figyelj, én egyetem mellett hobbi fotós vagyok és ugye általában a jó téma mindig akkor bukkan fel mikor nincs ott a fényképezőgép, ezt minden fotós tudja. Viszont a telefonja az embernek mindig nála van. Ezért vettem S4 Zoomot mert ez fotózásban sokkal komolyabb mint bármelyik másik telefon, sőt a kompakt gépeket is nagyrészt megveri. És ezt a Samsung nagyon profin összerakta, már lassan 4 hónapja van meg és eddig semmi bajom nincs vele....sőt folyton lenyűgöz valamivel
Szóval akárki akármit mond nekem az S4 Zoom egy az egyben " A tökéletes telefon". ( és persze profi kamera egyben) -
spenglerjoci
tag
Hát például ha elmész nyaralni mondjuk vagy csak szimplán elfelejted felrakni töltőre akkor szerintem nem lenne rossz ha még kibírná a másnapot is.....nekem S4 Zoomom van 4.4.2-vel és az pont ilyen. Sokszor volt olyan hogy valamiért nem dugtam fel töltőre este és reggelre kb. 25%-on volt. De még ennyivel is kibírta a napot.
És amúgy okostelefon ide vagy oda én is visszasírom azokat az időket mikor még hetente vagy legalábbis 4-5 naponta kellett csak tölteni....nem beszélve arról hogy az akksinak is hosszabb az élettartama ha nem naponta kell tölteni. -
spenglerjoci
tag
Szerintem nem elsősorban a felbontás őrületes növelésével van gond, hanem azzal hogy az akkumulátorok nem tudják tartani a lépést.....mert ha csinálnának UHD-s telót de elmenne mondjuk 2-3 napig egy töltéssel akkor azt mondom kell.....még akkor is ha gyakorlatban a FullHD-nál nagyobb felbontásnak nincs sok értelme egy telefonnál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- MIUI / HyperOS topik
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Trollok komolyan
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest