- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
K Astra és Huawei P30 Pro esete ismerősnél.
Kábellel összedug, az autó kiírja, hogy ha a telóval akarja használni, akkor ugyanazt a telót BT kapcsolaton el kell dobnia. [Váltás | Megszakítás]
Előbbire nyomunk, de semmi sem történik ezután, csak eltűnik a kérdést tartalmazó ablak.
A teló kiírja a kábel bedugásakor, hogy az android auto csatlakoztatva, de az autó képernyőjén semmi változás.A youtube videók alapján az autó képernyőjén kellene látnunk, hogy rajta van a teló.
Többször kipróbáltuk, és a telót, autót újraindítottuk. :D
Nem telepítettünk semmit a telóra, mert a fent említett kiírásból azt gondoltuk, hogy nem is kell.Bármi segítség jól jönne.
-
puhos363
tag
Hali! Szeretném telepíteni az android autot egy Redmi note 9 pro telefonra android 11-re. Letöltöm a fájlt az apkmirror oldalról: 6.5.612134-release (arm64-v8a) (Android 6.0+), elindítom a telepítést majd elfogadok mindent, telepít és a végén rányomok a megnyitásra nem csinál semmit sem. Hogy kell telepíteni? Köszönöm.
-
H2o-pok
senior tag
Az AA t a google "fejleszti". A külső forrásból telepitett alkalmazások, ezért nem jelennek meg az AA ban. A wazen kivül szinte semmi. Nem rég, hogy kijött az AAAD,,gondolom a google lépett ez ügyben és kiadott egy frissitést, hogy blokkolja az aaad programokat. Biztonsági okai is vannak, hogy ne lehessen menet közben, pl. videozni, netezni. Ha visszaolvasol, irtam róla, hogy root nélküli telefonokon is működik a telefontükrözës. Minden, ami gyakorlatilag a telón van, megy az autóban is.
Az én clio 5 autóm is tud pl. videot lejátszani, csak ha elindulok, leállitja a rendszer. -
poli27
veterán
Mi a fene lelte az új AA autot, hogy az AAAstoreból nem mennek az alkalmazások?
-
BullZeye
veterán
Wazenél mi a trükk, hogy térképen ha kikeresek helyet akkor oda tudjak navigálni?
Ha rábökök a térképre, akkor ott van a pin, de útvonaltervezés nem jön fel, ha hosszan nyomom sem. -
tezse1966
csendes tag
Sajnos a Waze GPS jel problémát nálam sem a helyadatok mindig engedélyezve sem az energiakarékos mód kikapcsolása nem oldotta meg. Új telcsim van, a régivel APK installálással minden jól ment. A magyar szövegfelismerést sikerült kijavítani (hála érte) a leírtak szerint, de a GPS jel ha induláskor be is jön, az autó ottragad, nem mozdul (a GoogleMap kifogástalan lenne, de nem komálom). Van esetleg még valami ötlet a javításra?
-
ka64
tag
Tegnap frissült az Androidauto. Most már nem jelennek meg benne az AAAD-vel letöltött alkalmazások.
-
H2o-pok
senior tag
A telefonoddal szerintem nincs baj.
Nekem redmi note 10 pro van, android 11 el.
Az AA mirror plus nekem sem ment. Xda n meg sokan irták, hogy nekik meg az ment.
A telepitett alkalmazásoknak az alkalmazások menüpontban minden engedélyt meg kell adni.
Screen2auto nál igen, Cirill betűs, orosz oldal, mivel orosz a fejlesztő.
Ezzel én is szivtam, inditás után csak fekete képernyő volt az autóban, de jobbra kellett húzni a képernyőt és megjelent a lejátszott video.
A carstream nekem megy, ott be is lehet tallózni a telefon belső ës sd tárhelyét. Onnan indul minden.
A fermata pedig egy videolejátszó, ez is indul, teljesen rendben van.
Szerintem próbàlgasd még, én is szivtam 2 napig. -
ka64
tag
Köszönöm a segítséget!
(A screen2auto-val felhagytam. Valamiért nekem nem ajánlja fel a megnyitást a letöltés után, így nem tudom AAAD-ből telepíteni. De olyan nagyon nem is erőltetem, őszintén szólva kicsit megijeszt a cirilbetűs oldal.)Az AA mirrort -részben- sikerült működésre bírni. (A videód alapján az AA fejlesztői beállításoknál megadtam, hogy ismeretlen forrásból származó app-ot is futtasson, így már elindult.) Viszont nem tökéletes.
1. Alap esetben a kocsi képernyőjén megjelenik a telefonra telepített összes app ikonja, illetve van vat öt csillag, ahová a kedvenceket lehet betenni. Ha kocsi képernyőjén rábökök egy ikonra, akkor a telefonon elindul a kiválasztott app. A hang átjön az autó audio rendszerére, a kocsi képernyője viszont elsötétül és nem látszik rajta semmi. Ilyenkor az eredeti állapotot csak az AA újraindításával tudom elérni.
2. Viszont a telefon ki/bekapcsoló nyomogatásával -vagy valami más hatására- megjelenik a telefon képernyője a kocsi képernyőjén -úgy mint a TV-re történő kivetítéskor. A kocsi képernyőjéről ezt nem tudom vezérelni, csak a telefonról. Ha a telefonon elindítok egy alkalmazást, annak a képe megjelenik a kocsi képernyőjén. Youtube, böngészés, navi jó, de pl. netflix képe már nem jelenik meg.Gondolom az 1-es működés lenne az igazi, de az nálam nem megy.
AASTREAM nem működik (csak sötét képernyőt produkál), az AA MIRROR PLUS-szal pedig ugyan az a helyzet, mint az AA mirrirral, csak ott nem jelenik meg az összes app.
(Egy 2019-es Ford Kuga sync 3.4 és egy Xiaomi Mi 10T a két résztvevő.)
-
ka64
tag
Szia!
Nekem nem akar működni. Megvetem AAAD-ből a pro verziót. A screen2auto kivételével letölt és telepít mindent és az alkalmazások meg is jelennek az AA-ban. Viszont a screen2auto letöltésekor megjelenik egy üzenet: You will be redirected tó screen2auto website. From there select the version and open with AAAD. Egy ciril betűs oldalra vezet. Ott kiválasztom a legfissebb (béta) verziót. Utána mit kell csinálni? Ha símán telepítem az appot, akkor nem jelenik meg az AA-ban. Nem tudom mit jelent, hogy open with Aaad. -
H2o-pok
senior tag
Ez pl nekem tökéletesen működik, én megvettem a pro verziót.
[link]
Screen2autó val, és AA Mirror al Minden program, youtube, videók, navi, net, ami a telefonon van, az a központi kijelzőn is indul. És végre nem kell hozzá se root, se semilyen mókolgatás. Meg ugye nem kell hozzá semmilyen kütyüt venni 10en 20on ezrekért. -
BullZeye
veterán
(elfelejtettem, hogy újratelepítéskor újra be kéne állítani, ez az én hibám, ez szerencsére megoldotta köszi hogy felhívtad rá a figyelmem)
És úgy néz ki, hogy a hiba forrása is megvan az érkezési információk hiányának, csak megoldásom nincs rá.
Telefon sötét módra van állítva és valamiért Waze össze vissza használja ezt a beállítást, pl a következő manőver fekete háttér fehér szöveg, bal alul meg fehér háttér és gondolom fehér szöveg.
Ezt kb úgy vettem észre, hogy vezetés közben a következő manőver véletlenszerűen átváltozott fehér háttér fekete szövegre, és így a bal alsó rész is olvasható volt (fehér háttér maradt csak szöveg fekete lett).
Valamint éjszaka mikor a térkép színe is átvált sötétre, akkor is el lehet olvasni.
Pechemre Wazeben nincs opció, hogy állandóan éjszakai módot használjon, úgyhogy vagy éjszaka vezetek mostantól, vagy sose tudom meg mikor érek oda
-
PonPon
senior tag
ezt meg androidhoz: [link]
youtube-on van róla több video, elvileg hasít -
PonPon
senior tag
sziasztok! használ esetleg valaki utólag beépíthető/usb-s wireless megoldást android auto-hoz? kábeles bohóckodás ez szörnyű
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Google bemutatta a frissített autós felületét, ami még egyszerűbb és látványosabb lesz, várhatóan nyáron érkezik.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest