- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
.Szaki.
addikt
Az az igazság, hogy én nagy "előlapi ujjlenyomatolvasó fanatikus" vagyok, és ostoroztam is anno a Samsungot, hogy hogy lehet ekkora baklövést csinálni, mekkora hülye ötlet már a kamera mellé tenni az olvasót. Aztán kipróbáltam haverom S8-át és őszintén szólva második, vagy harmadik esetben már rá is állt az ujjam. Annyi a titok, hogy az ujjaddal nem középen kezdesz el keresgélni, hanem a telefon bal szélétől húzod középre, így esélytelen, hogy összetapicskold az olvasót.
A plusz variánsnál (igaz azt nem volt lehetőségem kipróbálni) már annyiban jobb az újfajta elhelyezés, hogy míg az S8+-nál a magasabb telefonnal magasabbra került a kamera, így mellette az olvasó is, az S9+ esetében ha egymás alatt lesz a duplakamera két lencséje és az alatt az olvasó, akkor ott sem kell nyújtózkodnia az ujjnak ahhoz, hogy elérje.
7Heads Drago
Továbbra sem az a lényeg, hogy ki dob ki valamit elsőként, hanem hogy ki fogja azt megcsinálni tökéletesre, így mind a Samsungnak, mind az Apple-nek meg van az esélye arra, hogy learassa a babérokat. Azt sem tudhatjuk hogy ők nem rendelkeznek a megfelelő tudással, csak kivárják, hogy tényleg jó legyen. Bár ez leginkább a Samsungra lehet igaz, az Apple olyan szinten a Face ID-ba tolt mindent a X-nél, hogy nem hiszem hogy visszatérnének az ujjlenyomatolvasóra, szerintem hülyén venné ki magát, de ki tudja. Én biztos örülnék ha lenne.
-
Mr.Silkó
veterán
Nyilván nem, de ezt a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót a Vivoval közösen fejlesztették és integrálták az X20-ba; nem arról volt itt szó, hogy jelen technológia mindenki számára egyformán elérhető pillanatnyilag, és a Samsung milyen szemét, hogy direkt nem rakja bele az S9-be.
-
Mr.Silkó
veterán
Az megvan gondolom, hogy az S9 már rég túl van azon a fázison – így, 1 hónappal a megjelenés előtt –, hogy ilyen mélységű módosításokat lehessen eszközölni rajta. Az S9 ilyenkor már vagy a sorozatgyártásra/összeszerelésre vár, vagy már a Samsung raktáraiban pihen, készen.
Majd a Note9-ben már ilyen, vagy ehhez hasonló szenzor lesz.
Egyébként is ki kell forrnia ennek a technológiának, nem biztos, hogy a Vivo X20-ba frissen beépített szenzor kellően megbízható még. Ez a jövő zenéje, a tesztekből majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest