Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• whatwhatwhat

aktív tag

válasz Stunts666 #333 üzenetére

Csak szeretnék pár dologra reagálni hogy miért nem veszel samsungot:
    - kényelmetlen a kicsi káva: jogos, de csak ha nem raksz rá tokot, amint teszel rá, úgy lesz akkora a káva(és teljesen kényelmes a fogása) mint egy átlagos készüléknél. csak ezen van tok, azon meg nincs.
    -csicsás színek/ikonok: tudod mi az az android? :D kis túlzással azt csinálsz vele amit akarsz. nem kell root nem kell érteni hozzá. 10 perc alatt úgy lövöd be ahogy akarod. nekem rá van rakva samsung theme storeból egy marshmallow skin. tehát nem csicsás az értesítési oldal, meg a beállítások sem. + nova laucher, beállítod a marschmallow ikonokat és tulajdonképpen semmi nem emlékeztet a gyári touchwizre :)
    -másfél napos üzemidő: most komolyan, az a baj hogy tovább bírja mint egy nap?? :D miért zavar az téged ha este 30% és nem 0?? Ami egyébként az akksinak se tesz jót... És mégis mi "1 nap" üzemidő, lehet hogy ami neked másfél nap az nekem 1. De nézzünk csak egy embert, mivan ha egy nap többet használod? Akkor ami alapból 1 napos az lemerül, ami másfél napos az pont kibírja. Ne akarjunk már számszerüsíteni olyan dolgot amit nem lehet XD Minél tovább bírja annál jobb kész.
    -jack dugó elhagyása?? tudtommal még van :D majd gyere vissza akkor ha már nincs.

• whatwhatwhat

aktív tag

válasz MichaelSD #319 üzenetére

Ezzel nem is vitatkozom, nem mondtam, hogy szerintem annyira különleges a formaterv. Én csak arra reagáltam, hogy Stauffenberg szerint iphone koppintás. Miközben szerintem meg egyáltalán nem. Ennyi.

• whatwhatwhat

aktív tag

válasz Stauffenberg #297 üzenetére

Valahogy annyira sikerült elmenned a lényeg mellett :) Igen, az egyik megállapításom az volt, hogy szerintem ha ennyire általános megkülönböztetőjegyeket nézünk(fém unibody keresztbe vastag antennacsíkok) akkor azt bizony a HTC csinálta előbb.
    De a lényeg, hogy tulajdonképpen nem beszélhetünk semmilyen koppintásról. A készülék hátuljának az alja hasonlít az iphone-ra pontosítok csak az iphone 6/6s-re. Mert arra mondhatni hogy tényleg szinte csak az apple néz ki úgy, na meg a htc dehát azt senki nem ismeri arról ne beszéljünk..
    Biztos vagyok benne hogy a googlinál a fő szempont volt hogy azt lemásolják :)
    Vagy milyen hasonlóság van még? Fém unibody? Hogy képzelik, az másolás!! Fekete/szürke szín?! Az appletől lopták! Alul van a csatlakozó meg a hangszóró? Az készülék elejének nagy része kijelző?
    Mondj egy dolgot az antennán kívül ami tényleg szinte csak az apple sajátja...

• whatwhatwhat

aktív tag

válasz Stauffenberg #222 üzenetére

az iphonet formatervét koppintotta? akkor az iphone nem koppintotta a htc one m7-ét? :) Csak azért mert fémből van a hátlap(nagy része...), és vannak rajta antenna csíkok(amit a htc csinált így előbb... ahogy a teljesen fém házat is) akkor már iphone koppintás? :) csak azért mert az a legelterjedtebb ilyen dizájnú, nem azt jelenti h mindenki őket koppintja.. amikor a galaxy s6nak az ALJA hasonlított rá akkor is mindenki elvesztette az eszét.. biztos ez volt az egyetlen céljuk, hogy lekoppintsák az iphone ALJÁT. ja meg a gombok ugyanott voltak, amit meg a samsung csinálta úgy előbb :) dehát az is koppintás volt persze :) nyilván MINDENT az apple talált ki :)

• whatwhatwhat

aktív tag

Mi ez a kávahuszárkodás itt most komolyan már?! Csak beleolvastam a kommentekbe de már vagy 5-öt látok a kávákról -.-
    Az oldalsókat még megértem ha szidja az ember, pl egy iphonenál nagyon gáz hogy ekkorák. Én egy "oldalsó kávahuszár"-nak tartom magam. Mert nincs túl nagy kezem, ezért ha nagy telefont akarok szinte muszáj olyat választanom, hogy kicsi legyen oldalt a káva.
    De most komolyan miért zavar titeket hogy ALUL/FELÜL nagy a káva?! Én még örülnék is neki, a samsungomon nincs nagy káva alul + ott vannak a kezelőgombok és EGYSZERŰEN KÉNYELMETLEN odáig lenyúlni. Nagy káva + on screen gombok és tökéletesen eléri az ember.
    De ha ez nem is szempont akkor is miért baj ha kicsit nagyobb?! oldalt fogod a telefont ott kell hogy kisebb legyen hogy könnyebben megfogd.
    Szerintem még szebb is egy telefon ha nyúlánkabb.. Egyedüli indoknak azt tudnám tekinteni, hogy nem fér be valakinek a zsebébe, de férfiként a note4-em is tökéletesen elfért bármelyik nadrágomban. De nőknél meg megint nem az a fél centi fog dönteni, ha 5.5 colos telefont vesz, úgyse fér el neki.
    Nekem se tetszik ez a telefon annyira, de komolyan már szinte csak a kávákat tudjátok szidni.. Hihetetlen :D

Egybként ettől függetlenül az elülső strereo hangszóró nagyon jó lett volna..

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés