- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #28 üzenetére
Elvileg kisebb lesz a notch a 7T-n. De én is jobban örülnék ha kiemelkedő kamera lenne inkább rajta. Vagy lyuk, nekem az is jobban bejön mint ezek a notch izék.
-
gattolino
senior tag
válasz
Viktor0610 #28 üzenetére
Amúgy valóban nekem is jobban tetszene, ha a simát is megcsinálják pop jó szelfi kamerára. A Xiaomi Mi 9T illetve a Mi 9T Pro is azzal rendelkezi olcsóbban. Csak ott meg a szoftver nem annyira jó. Ezért nem ruháznék be rá
-
gattolino
senior tag
válasz
Viktor0610 #28 üzenetére
Szerintem a csepp notch az sokkal időtállóbb, mint a kiemelkedő szelfikamera
-
Jakesz
addikt
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
Milyen egyediségekre vársz? A csúcstelefonok (pro verziók) mostantól már úgy jönnek ki, hogy az egész előlap kijelző. Ezen mit is lehetne változtatni majd? Ja persze, próbálkoznak, mint pl az oldalra is teljesen leívelő kijelző, ami egy nagy hülyeség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest