Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, mégpedig olyan véleményed volt, amiről már akkor is nyilvánvalóvá vált, hogy teljesen alaptalan, mert még véletlenül sem volt a kezedben 7 Pro, pláne nem annyi ideig, hogy érdemi véleményt alkothass a témában. Persze, ez téged sokakkal egyetemben nem akadályozott meg abban, hogy tényként közöld, nincs értelme ennek a vonalnak, mert felesleges népbutítás a kilencven hertz, 'mertemárájpedenseláttálkülönbséget. Ez a hozzáállás persze csak téged és a pajtásaidat minősíti, nem engem. Édekes módon azok az emberek, akik használják is a 7 Pro-t, soha, ismétlem, soha nem írtak olyat, hogy nem látnák a különbséget, vagy hogy ne lenne előrelépés ez a kijelző minden eddig látott panelhez képest, de nem baj, mert ti kvázi látatlanban is tudjátok, hogy ennek a fejlesztési iránynak semmi értelme!
Az meg ne zavarjon, hogy szépen lassan az összes gyártó előjön ezzel, biztosan egy nem létező piaci igényt próbálnak kielégíteni, lévén, hülye mind, és még véletlenül sem szeretnének egyre jobb, ezáltal eladhatóbb készülékeket gyártani. Persze tudom, epülnél nem feltétel a két terület között lévő összefüggés, de ezt tudjuk be egyedi piaci jellemzőnek (csak hogy finoman utaljak rá, hogy érdemi fejlesztés nélkül is lehet profitot maximálizálni egyes vásárlóközösség esetén).Szóval, ha századjára is előjössz egy OnePlus hírben a tényeket maximális mértékben nélkülöző, almalébe áztatott, szubjektív rizsáddal, én ott leszek, és segítek tisztán látni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold 6 12/256GB eladó! Patika állapot, 100% akku,
- Apple iPhone 15 Pro 256GB eladó! 91% akku, patika állapot, 12 hó gar
- Apple iPhone 15 256GB eladó! 86% akku, szép állapot, 12 hó gar.
- Apple iPhone Air 256GB 100% akku, 2026.09.22-ig apple gar, sky-blue
- Honor Magic8 Lite 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az meg ne zavarjon, hogy szépen lassan az összes gyártó előjön ezzel, biztosan egy nem létező piaci igényt próbálnak kielégíteni, lévén, hülye mind, és még véletlenül sem szeretnének egyre jobb, ezáltal eladhatóbb készülékeket gyártani. Persze tudom, epülnél nem feltétel a két terület között lévő összefüggés, de ezt tudjuk be egyedi piaci jellemzőnek (csak hogy finoman utaljak rá, hogy érdemi fejlesztés nélkül is lehet profitot maximálizálni egyes vásárlóközösség esetén).