- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
Édekes módon azok az emberek, akik használják is a 7 Pro-t, soha, ismétlem, soha nem írtak olyat, hogy nem látnák a különbséget,
Jó, hát ilyen stílusban tudok én is fogalmazni: Biztos azért, mert meg kell magyarázni valahogy, hogy miért kerül lassan annyiba, mint a normális márka...
Az meg ne zavarjon, hogy szépen lassan az összes gyártó előjön ezzel
Haj mennyi valóban hülyeséggel kijöttek már a gyártók, csak hogy eladhatóvá tegyék a cuccaikat...Továbbra sem fogod fel, hogy csak a hype mérete ami nem tetszik sokaknak. Ha pl nem zabálná így a telepet akkor nem lenne semmi gond.
Persze tudom, epülnél nem feltétel a két terület között lévő összefüggés, de ezt tudjuk be egyedi piaci jellemzőnek (csak hogy finoman utaljak rá, hogy érdemi fejlesztés nélkül is lehet profitot maximálizálni egyes vásárlóközösség esetén).
Itt váltál végleg gyerekessé, amikor csak az odaszúrás kedvéért előhozod a vitapartnered által használt márkát. Hozzáteszem pont náluk már jóval korábban debütált az általad istenített újdonság, még fejlettebb is.Szóval, ha századjára is előjössz egy OnePlus hírben a tényeket maximális mértékben nélkülöző, almalébe áztatott, szubjektív rizsáddal, én ott leszek, és segítek tisztán látni!
Hajrá, egészségedre (Kérdés kinek segítesz? Megcáfolod, hogy a többieket ne vezessem félre, vagy nekem? Mert engem nem tudsz meggyőzni, ebbe ne feccölj energiát), már csak azt nem tudom, hogy sajnáljalak, vagy irigykedjek, hogy ennyi szabadidőd van, és hogy nincs jobb dolgod. De maradok előbbinél.btw az almalében ázó cuccokat 120hz-es kijelzőn követheted.
Nos, nekem viszont ennél több időt nem ér meg sem a téma, sem te, szóval további jó fórumozást.
-
joey04
titán
Az első 90 hz-es vitánál véleményem volt, ez meg egy fórum. most meg te kötöttél belém ennyi, ezért válaszoltam és nem is szakmai részre mert azt már kiveséztük, hogy értelmetlen beszélgetnünk. véleményt meg ott fogalmazok, ahol sokat pörög a téma. a rog phone nem ilyen. na béke.
-
joey04
titán
Figyu.
1: ha én 60 helyen írtam le, akkor te 200 helyen írtad le az ellenkezőjét.
2: ne tulajdoníts nekem olyan kijelentést, ami nem tőlem származik. " semmit nem ért az egész, ezért aztán semmi értelme, és pont"
3: ne vedd ennyire a szívedre, hogy más nem dobja úgy el az agyát ettől.
-
törölt tag
Nem is ertem miert irok meg mindig ebben a temaban. Na mindegy.
A lenyeg:
Aki Oneplus telefon vasarlasa elott all, legyen az 7T vagy 7T Pro, a 90 Hz-es kijelzo igen is nagyon jo dolog, nem csak marketing. Ezt tapasztalatbol mondom.
Dontes csupan annyiban all, hogy notchos vagy pop-upos, illetve valakit zavar az iveles, valakit nem. Most mar ugyis csak ennyiben kulonbozik a ket modell. -
törölt tag
+1
Sajnos sokan kezdenek egyre inkabb ugy beszelni a 90 hz-rol mintha valami negativum lenne vagy felesleges lenne. Jo lenne ezt elfelejtenek mar az emberek.. Ez csak es kizarolag pozitiv fejlesztes. Ami egyebkent elkepesztoen jo.
De ahogy eszrevettem altalaban olyanok mondjak azt hogy "feleseges" es "parasztvakitas" akik meg csak nem is lattak ilyen kijelzot.
Aki elkezdi hasznalni kesobb megtapasztalja hogy a 60 hz ugymond kinzas a szemnekSzoval ez nem felesleges ujitas, hanem a kijelzonek, vagyis az okostelefonok legfobb reszenek a tovabbfejlesztett valtozata.
Aksi szempontjabol teljesen egyetertek. Sokan azt hiszik hogy ez ugy mukodik hogy beledobunk par milliardot es hipp-hopp ott a ket hetes uzemido. Hat nem
Az akkumulatorok is fejlodnek az ido elorehaladtaval, ahogyan az okostelefonok energiaigenyei is, ezt sajnos sokan nem veszik figyelembe. -
gattolino
senior tag
Olvastam más fórumban is, hogy el vagy tőle ájulva. Engem annyira nem mozgat meg. Ennyi, felőlem lehet 90Hz, én akkor is 60-al használnám. A sok felesleges újítás helyett, már újfajta energiaforrás kutatásra fordították volna a keretet akkor lehet eljutottunk volna arra a szintre, hogy hetente kelljen csak tölteni a mobilokat. De az nem haszna egyik gyártónak sem. Fogyasztói társadalomban élünk. Kíváncsi leszek mi lesz a legújabb hülye divat. A képernyőt már lassan kimaxolták. Jön majd az UD Selfie cam. Van már 3 kamera, van már üvegszendvics. Jönnek a 108 MP kamerák. 12GB RAM. 1 Terrabyte memória...
Remek hasznos újítások. De az ember úgyis vált 1-2 max 3 év után, így nagy részük úgysem lesz kihasználva. Megy a használtcikk piacra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest