- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Blizzardking #22 üzenetére
Miert is "viszont", hogy lehet ra szamlapok ezrei kozul valasztani, meg szamlapot osszerakni? Pebble detto. Mondjuk nekem p2 van, nekem meg pont az az okosora alak, ott a szinek nem jatszanak.
-
Blizzardking
őstag
A Huawei watch első gen ára mostmár lőhető. Régebben ilyen 130-140 volt, de mostmár 90 alatt meg lehet szerezni. Egyik legvisszafogottabb és legszebb okosóra. De ezek nem bírják ki annyi ideig mint a Pebble. Viszont van hozzájuk Watchmaker, Pujie, Facer és Face repo. Ami többezer számlapot jelent
Mindez a Fossilra is igaz, de szerintem várd meg a következő generációt, mostanában fog kijönni. Az első gen Fossil-eknek nem teljesen kerek a számlapja.
-
icemad
nagyúr
válasz
Blizzardking #20 üzenetére
Köszönöm az infót, rá is kerestem. Az ára sem vészes, és jól néz ki. Lehet hogy benevezek egyre... Nekem elsőre úgy tűnt, hogy ez "igazi" óra, kicsit benéztem.
-
Blizzardking
őstag
Az ugyanolyan okosóra, mindent mutat, csak óra formájú, és a számlapok is klasszikus órákat idéznek. Kinek ez jön be, kinek az. Nekem az óra formájúak tetszenek. Csak ezeket meg naponta vagy kétnaponta kell tölteni.
Fossil Q founder vagy Q Marshal amit linkeltem, de rengeteg óra formájú okosóra van. -
icemad
nagyúr
válasz
Blizzardking #18 üzenetére
Nálam a használhatóság volt szempont a vásárlásnál, nem a kinézet. Gyanítom a második képen látható óra nem is jön ki annyiból, mint egy Pebble, és nem is mutatja a be érkezett üzeneteket sem.
Egyébként számlapból van több ezer.
-
atike
nagyúr
Hátha életképes lenne hosszabb távon is... Már ha lesz belőle tényleg valami...
-
icemad
nagyúr
válasz
Blizzardking #15 üzenetére
Most beraktál 2 képet. Mit kell nézni?
-
icemad
nagyúr
válasz
Blizzardking #11 üzenetére
Kb. ez volt a Pebble. És hol vannak most?
-
Den Hadnagy
senior tag
A fekete nagyon csecse.
Kidobnám a simet meg a kamerát, meg megcéloznék egy minimum egyhetes üzemidőt, akkor ütne.
Addig marad a Mi Band2 -
takacsbotond
őstag
Csak én olvastam elsőre AndroidOS-nak?
-
kovbandi82
őstag
Gondolom a szokasos 1-2 napos üzemidővel...
-
Don77
tag
Volt egy kínai kw88 tipusú kb kotta ugyanilyen órám, specifikációk is ugyanazok. Lehet meg kellett volna tartanom, hátha rá lehet heggeszteni ezt az oprendszert. Annak ugyanis az android volt a gyenge pontja.
-
Rickazoid
addikt
Az a kamera meg a SIM modul nem kéne bele. Nem felvágni kéne, hogy mi mindent bele tudnak zsúfolni egy óraházba, hanem bemutatni mit tud az OS és eladni az első példányt nyomott áron. Akkor talán megvennék és lenne, aki fejleszt is rá. Persze lehet ők sem bíznak a rendszerben.
-
kakuk.tamas
addikt
A kamerát vegyék ki belőle, és meg is vettem.
-
Joe.36
addikt
Fekete jól néz ki.
-
Tomi_Ohl
veterán
Már az óráknál is nagyobb tárhelyes verziót kell venni, ha több RAMot akarsz?
Ettől függetlenül érdekel az OS, mit siker összehozni.
-
kristof83
aktív tag
Sikerült lemásolni a Tag Heuer Connected formáját és nevét....
......fantasztikus teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Android Wearnek és a többi okosórának kíván alternatívát adni az AsteroidOS-re épülő, AMOLED kijelzős Connect Watch.
- Nintendo Switch
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Xiaomi Watch S3 - Garanciális
- Apple watch series 6 stainless steel 44mm gps-cellular
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- szinte új Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest