- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
.DLL
veterán
Most nem egészen értelek, mi a gondod ezzel a javított verzióval. Leírtam miért kéne kicserélni: hogy értelme legyen. Úgy láttam a fejes létrejöttének szükségessége, értelme, felhasználói csoportja a kérdés.
De vegyük sorra mik hangoztak el:
-Schawo szerint nem mobil felhasználás a cél, otthonra szánták.
-Te elmondtad, hogy ilyen felhasználói csoport nincs (aki otthon hallgatna zenét, komoly minőségre vágyik, de nincs asztali lánca, csak egy DAP össz-vissz.) Ezzel én egyet értek, aki ennyit költene fejesre, az már megtapasztalta, hogy egy komolyabb és árban akár olcsóbb asztali láncot nemigen ér utol egy mobil kütyü.
-Éppen ezért én, azt állítom, hogy nem is otthonra akarja használni aki ilyet venne, de nem is út közben, mivel ez nyitott fejes. Út közbe bezavarna mindenféle zaj, nem jó. De megérkezvén, a nap végén a szállodában ledőlve, csendben előveszi a nyitott fejest, és mivel az otthoni láncát nem hozhatta, ezért egy minőségi DAP-ról azért meg tud hallgatni 1-2 albumot mielőtt lepihenne a másnapi tárgyalás előtt.
Nem vágom, hogy erre miért kellett visszakérdezni, miért nem volt érhető a rövidebb formában leírva...(#14) Zanik: OLOL
nem egészen, munkahelyre nyitott fejes megint necces, vagy bezavar a zsongás, csacsogás, vagy kihallatszik a zene és másokat zavar. Stúdióba... ez a fejes azért lett alacsony impedanciás, hogy egy DAP is elbírjon vele, stúdióban viszont nem ilyenekről szólna, tehát a "ki lehet a célközönsége ennek a fejesnek" kérdésre ez sem jó válasz, szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest