- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Moto G32 4G
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
nekem bejön a samsung féle nugát, és ahogy olvasom sokan igen elégedettek vele.
-
félisten
És full fehér az alaptéma. Az iiigen.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
vulnrea
aktív tag
Jó lett a cikk várom már én is az új Androidot, meg persze azt is, hogy kész legyen a készülék
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
-Skylake-
addikt
"Valahol bíztunk benne, hogy az új rendszerben kap egy nyamvadt gyorskapcsolót, és nem kell könyékig túrni a beállításokban, ehhez képest sikerült még jobban elrejteni. Az útvonal a következő: Beállítások - Eszköz karbantartása - Akkumulátor - Speciális beállítások"
?? Ezt ki kapcsolgatja ??
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó a cikk, és sokan várjuk a frissítést.
kengyel
-
Sziszak72
csendes tag
Totál nem tettszik ez az új kezelőfelület.
Nem frissítek.
-
törölt tag
Note 7-esen is teszteljétek le!
Lécciléccilécci!
-
ravebp
senior tag
"a napok tagolása havi nézetben teljesen eltűnt"
Erre gondolsz?
Mert máshol azt írják, hogy ez van...
Rave
-
eclipse19
senior tag
Látom a szürke háttéren szürke betűket/ikonokat még mindig imádják.
Mindegy csak ne lehessen rendesen látni...
Mert az olyan letisztult meg szép...Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Szuper, egyre jobban tetszik ez a kütyü Az írás is jó lett.-
Balzak83
De ez sem hiányzik...[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Balzak83
senior tag
Az elmúlt két napban csak Samsung hírek jönnek. A fsz kivan már ezzel, a többi gyártóval persze "semmi" se történik???
Egyébként a Nougat már 2 hete kint van P9-en, vagy az senkit nem izgat?
-
-
Obyboy
addikt
Napi Samu hír kipipálva.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
törölt tag
Nem úgy volt hogy S6/7 re a 7.1.1. Fog kijönni?
-
dobobazsy
őstag
lenne 1-2 dolog, amin lehetne változtatni/javítani, de összességében nálam nagyon jól dolgozik a nougat le a kalappal hasonló színvonalt várok továbbra is ennek (és a többi) készüléknek a támogatásában
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
Szerencsere az egyik legnagyobb temaaruhaz a samsunge amiben boven lehet valogatni, en is elsonap lecsereltem egy sotet letisztult temara, es az amoled feketejevel veszett jol nez ki!
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
törölt tag
Kérek engedélyt jelenteni!
"A maximális energiahatékonyság izomból minimalizál mindent, beleértve a képernyő felbontását 720p-re, a fekete kezdőképernyő mindössze nyolc alkalmazást hajlandó megjeleníteni és működtetni, a teljesítmény pedig olyan szinten csökken, hogy eltart egy darabig a normál állapotra való visszatérés."
Ez duplán került be a szövegbe.
-
Graphics
Jómunkásember
Gondolom azért teszi automatikusan arra, hogy utána jól mutasson az akkustatban
Ez nem bug, hanem feature
Tirexi -> Aurasync -> NvidiaRTX néven folytatja áldásos ténykedését 2025-ben...Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Wesder
félisten
Remek ez a sok feature. A TW még mindig nem tetszik, de màr alakul.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
dementor
aktív tag
Én is várom, de valahogy nem akar érkezni.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Hú, pedig bele akartam írni, gyorsan pótolom. Egyébként brit független van rajta (BTU).
(#3) gombii Köszönöm szépen Intézem
(#9) Peet91 Bizony Máris kiegészítem. Annyi bizbasz volt, pedig ezt még sokat is használom, aztán pont ezt felejtem ki
[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Peet91
aktív tag
Amit én spec. még megemlítenék, hogy kikerült a Samsung-féle osztott illetve lebegő ablakos multitasking megoldás, és átvette a helyét a natív nougatos verzió, illetve hogy itt is működik az alkalmazásváltó duplakoppos érintésére az előző appra való visszaugrás.
Emellett pedig az AOD fejlődött, hiszen most már nem csak a telefon illetve sms értesítéseket, hanem az összes 3rd party appot is kijelzi.
Annyi kérdésem lenne, hogy a Samsung Pass kapcsán, hogy csak a gyári böngészővel múködik együtt, vagy a Chrome-al is?
Ugyan már, én nem vagyok kötekedős! Csak mindenki más az!
-
Richie86
senior tag
A kérdésedre a válasz benne van a bemutatóban:
"A Full HD viszont külön figyelmeztetés, és pláne kérés nélkül beállítja magát a 7.0-s szoftver telepítésével. Ha teljesen őszinték akarunk lenni, nem biztos, hogy ez rögtön feltűnik, ha nem tudunk róla előre, de a legmagasabb felbontáshoz képesti eltérés valóban érzékelhető. Miután visszaállítottuk QHD-re, már nem felejti el magát újraindítást követően sem, így sok kellemetlenséget a későbbiekben már nem okoz, noha kétségkívül javítandó problémát jelent."
Ergo ahogy telepítetted a Nougatot valamiért automatikusan FHD-ra állítja magát, és erről nem szól... Ha visszaállítod akkor rendben lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Ugyan említve van, hogy a felbontást is lehet állítani, de itt mi volt a tapasztalat alaphelyzetben? A hírek szerint ha az egyszerű laikus, aki csak felrakja, alapból olyan beállítást kap, hogy a kijelző FHD felbontásban fog futni. Oké, akkutakarékos, de ugyebár nem picit átverés a másik oldalról...
@Richie86: Danke sehr, pedig eskű, hogy végigolvastam.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Richie86
senior tag
Köszi a bemutatót, várom én is a Nougatot
-
Bossyy
tag
Soványnak tűnik, mint új főverzió. Ha teszem azt 6.5 nek hívnák a Nougatot, azon sem lepődtem volna meg.
-
gombii
tag
Az utolsó két kép közötti bekezdés az előtte lévő bekezdés végén is szerepel.
Várom S6 Edge-re, remélem oda is jön minden új funkció!
-
Mercel
senior tag
Valós multitask-ról van valami hír?
Jó az android iránya de nem látok forradalmi újítást, nekem ez most inkább csak egy belepiszkálásnak / ráncfelvarrásnak látszik kívülről.[ Szerkesztve ]
Marcel
-
D4ni
őstag
Jó lett Milyen régiós szoftvert raktál fel?
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest