Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
whatwhatwhat #191 üzenetére
Véégülis... Mindenképpen plusz egy mozdulat, egy idő után mindegy lesz, melyik irányba teszem meg. Egyébként logikus, hogy a legördíthetőség biztosításával lényegében okafogyottá vált. Azért nekem még hiányzik egy kicsit.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
aprokaroka87 #188 üzenetére
+1 Abszolút.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
slimshady #100 üzenetére
Hm. Én is lefuttattam.
HD: 120 728
Full HD: 130 935
QHD: 123 100 (Ez elég érthetetlen, egy hónapja 137 454 pontot gurított.)Bug report: rendszeresen eltűnik az ébresztő widgetről az infó. Azt mondja, adjak hozzá ébresztést, holott be van állítva, és működik is. Csak a widgeten nem jelenik meg, illetve eltűnik
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Holnap kipróbálom a Full HD módot, hogy mennyiben javít ténylegesen mondjuk, a SoT-on. Amúgy, én eleve minimális javulást vettem észre üzemidőben, de mérési hibahatáron belül volt, nem vennék rá mérget, hogy a Nougat érdeme. Egyébként nem tragikus a Full HD, de azért érezhető a különbség. Meglátjuk, milyen "ár-érték" arányt produkál.
Akidobos74
+1
Viszont véletlenül aktív maradt a Kékfényszűrő, úgy félúton van a csúszka, automatikusan bekapcsol este 7-kor. Eszembe nem jutott volna direkt használni, de be kell látnom, hogy tök jó. Így marad.
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Most tényleg használjam Full HD-ban
Nemáá
Na, jó. Egy nap. Holnap 100%-ról Full HD-ben tolom. Meglátjuk, és kiegészítem a cikket.
Szerintem csak überfrankó featurei vannak az edge panelnek
Note Edge óta nem tudom nélkülözni. Nem használom pl az alkalmazásváltót. A fontos dolgok panelen vannak, ott váltok. Kicsi a kezem, plusz így nem kell ezer kártya közül előbányásznom, ami hirtelen kell. Az éjjeli órát se nagyon tudnám máshogy elképzelni, bár nyilván ott az AoD. És a gyorsjegyzet is eléggé kézre áll így. Nekem ennyi is elég, ez viszont nélkülözhetetlen a mindennapokban. Nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB Lavender Purple, Karcmentes, Újszerű, Lila, Garanciális
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Honor 400 Pro 512GB/12GB RAM Lunar Grey, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, 34 Hó Gyári Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció