Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Naughty9011

tag

válasz Szépfiúúú #81 üzenetére

push tokeletesen mukodik mar nagyon regota, szoval hogy ertsd meg teis...Minden ERTESITES jon:) FB, viber whatsapp , stb , stb jonnek a pushok , azota kiis szedtem a fb applikaciobol a pusht de csak az uzenetekre , de jon a tobbi, van amikro hamarabb jon mint szamitogepen, de ha kesobb is akor max 3 masodperc , de anyit azert ki lehet birni:D

• Naughty9011

tag

válasz ivana #52 üzenetére

hugomnak 2x 1 ghz + 512 ram , android 4.2... egyszeruen felelmetes, regen a 486os gepek amiken MSdos volt meg azokis szebben teljesitettek, egyszeruen nem hiszem el hogy ez egy rendszer!!!!! volt ra alkalmam, hogy hasznaljam mert eladtam a 8s-em es raszorultam egy delelottre, DE nekem a BUDOS ELETBE SOHA NEM KELL ANDROID , telefonkonyvbol 3 ora alatt min 5x kidobott ugy hozza be hogy mikor raboktem meg letehettem a telot ketszer az asztalra meg vissza kezbe, a FACEBOOKba csak probabol leptem be de nemkellet volna , mert amig betoltotte nem kamuzok elszivtam egy egesz szal cigit!!!! nekem senki ne jojjon h 1 gb ram meg 2 gb ram mert a HTC 8S em GDR3 al nem is ismeri az ilyen dolgokat amire ratettem a kezem az ugy megy es kesz , gondolkodas nelkul! Jovoheten jon a Lumia 720am szoval enis lumia tulaj leszek , es nem fogom elhagyni a WP rendszert, majd ha csinalnak jobbat akkor aztmondom , hogy OK de engem androiddal nem csabitanak at! ja es mielott irna valaki , hogy a hugom teloja a szar , nemkell messze menjek mert haverom galaxy S3-asa se nem all tolle messze szoval reszemrol itt kibeszeltem a robotot.
    Ja es meg ehhez anyit szeretnek hozza tenni, hogy a lumia 720ast 35000ert veszem fuggetlenul.... nah igyen arba milyen robotok vannak????? ja tudom kuka robotok , szoval ez a reszesedes dolog ez csak szamok de ha hasznalod a 2ot egyertelmuen rajosz hogy a WP az egy hasznalhato rendszer a robot meg nekem igy csak egy VICC

Új hozzászólás Aktív témák