Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
válasz
CPT.Pirk #273 üzenetére
Már az XP-sre nem emlékszek, de az uj se tud semmit ami emlitésre lenne érdemes. Bármelyik ingyenes képszerkesztő hatszor körberöhögi, a fizetősek meg más dimenzióban élnek. Mégse szidja senki a paintet, mert a paintnél elfogadja mindenki, hogy egy alapcucc alapdolgokra. Ahogy az intéző is az, mancika át tudja egy egérmozdulattal rakni az asztalra letöltött szarjait a "hazavinni" mappába és kb itt ki is merül az átlag - nem itforumokat látogató - felhasználó intézési vágya. Aki meg többre vágyakozik az használ amit akar, nekem elég az intéző tabosítva, másnak a TC a nélkülözhetetlen, az igazi kocka meg parancssorból kezeli a filejait mert nincs hatékonyabb mint egy copy parancs 15 paraméterrel beállítva
-
arnyekxxx
veterán
válasz
CPT.Pirk #271 üzenetére
Dehogynem. Mondhatni sokkal butább arányaiban egy tetszőleges ingyenes programhoz képest mint amennyivel butább az intéző a TC-hez képest.
csak valamilyen ismeretlen okból a PS (és egyéb akár ingyenes) grafikai programokat használók nem érzik szükségét, hogy nekiálljanak a paint fikázásának, hanem használják azt amit akarnak.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
CPT.Pirk #251 üzenetére
n is inkább 10-20%-nak mondanám.
Erről meg kellene kérdezni valakit aki ismeri a statisztikákat, moonman biztos tud mondani egy számot valami MS felmérésből. Magamt nem teljesen alapjuzernek tartom (napi gyakorlat egyszerre a böngész-levelező-rawkonverter-képszerkesztő-slideshowkészitő dvdiró - dvdboritónyomtató csomag használata, de mindezeket teljesen kényelmesen tudom kezelni TC nélkül is, annyi tunningal, hogy az intéző tabosított. A TC fent van, használom is ftp-re, de nem érzek késztetés, hogy elinditsam fileokat átteni egyik helyről a másikra.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
CPT.Pirk #244 üzenetére
Ez vagy te meg a többiek az 1%, a 99 viszont nem szerkeszt videot zenehallgatás-böngészés-konvertálás közben és még kevésbé másolgat eközben tömegesen fileokat sok mappa között.
de nem volt ráírva a dobozra, hogy "komoly munkára nem ajánlott termék
Azér valahogy mégiscsak a világ 90%-nak sikerül még komoly munkára is használni. Szerencsére olyan fejlett a windóz, hogy lehet rá ugynevezett programokat telepiteni, igy nem csak és kizárólag azt lehet rajta használni, ami a dobozbol kiesett, hanem azt, amit akarsz. Mégcsak garanciavesztéssel se jár, ha mindent TC-el végzel intéző helyett. Mancika a titkárságról akkor esne kétségbe, ha a tök egyszerű intéző helyett egy TC nyilna meg neki, és bizony sokkal több Mancika használ wint, mint ahány zenehallgatás közben videót vágó másolóművész.
-
arnyekxxx
veterán
válasz
CPT.Pirk #238 üzenetére
Feltételezem az MS felmérte, hogy n x10000000 felhasználóból hánynak okoz napi szinten megoldandó kérdést, hogy több intézőablak között kell váltogatni, aztán megállapitották, hogy mittudomén 100 juzerből 1-nek ez gond, 99-nek meg nem, mert nem pakolgat 10 mappa között fileokat. Vér István és barátai jelentős tétel egy info fórumon, de jelentéktelen az összes felhasználó között, az emberek döntö többsége nem mappaközi filemüvelettel tölti a napjait, hanem használja azt a néhány programot amit használnia kell és az MS annak a 99%-nak fejleszt nem az 1%-nak.
Én se találom tökéletesnek az intézőt, nekem pl a tabos megoldás a legjobban begyere igy azzal a kiegészitéssel használom, de a környéken én vagyok az egyetlen akinek szüksége van egy halom nyitott ablakra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest