- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #314 üzenetére
valahol láttam régebbi képeket, azon sehol nem volt ilyesmi. szerintem kikapcsolható.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #312 üzenetére
azt a középső ikonsort ne nézd, az a quick access toolbar.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #310 üzenetére
ami ugyanúgy néz ki.
nem értem, anno a menük ugyanennyi helyet vettek el, sőt kb. ugyanígy is néztek ki. akkor most mi a gond?
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #308 üzenetére
ezt most nem egészen értem. nyiss egy Word-öt és katt duplán valamelyik fülre.
-
moonman
titán
válasz
Alchemist #285 üzenetére
a legtöbb notebookot csak azért árulják 3 GB rammal, mert még ki kell szórni a 32 bites Windowsokat, amúgy már rég 64 bitből lenne több. őszintén szólva a 4-6 GB-nak már általánosnak kéne lennie ilyen áraknál.
amúgy a kollégának igaza van, a sok ramtól a Windows csak még gyorsabb lesz és hosszú reboot nélküli időszak alatt sem lassul be, mert bőven van hely mindent előtölteni.
-
moonman
titán
szerintem inkább folytassuk a megfelelő topicban...
-
moonman
titán
ugyan nem Windows 8 téma, de inkább ide válaszolok, mint privátba, mert szerintem nincs benne semmi, ami ne mehetne publikusba.
az egész rendszer olyan, mintha valami demo lenne... csakhogy pár dolgot említsek:
- a wifi ki/be kapcsolásához legalább 4 menü/almenü váltás kell - ugyanez a mobil adatkapcsolatnál
settings-wifi-off
mellesleg minek kapcsolgatod folyton? amióta megvettem nem kapcsoltam ki a wifi-t. minek? alig fogyaszt."- nincs 2g adatkapcsolat lehetőség, csak 3g"
készülékfüggő, van amelyikben van. a gyártón kérd számon."- nem tudom megnézni a hívásaim időtartamát ha már letettem - közben sem mutatja, csak a végén pár másodpercig"
mutatja közben is."- nincs data counter hozzá - nem tudom mennyi az adatforgalmam, mert nincs multitask ami tudná futattni a számlálót miközben megy a böngésző vagy a sync... nem tudom mennyi adatom fogyott, és még mennyi van a 100mb-bol"
küldesz egy G betűt a 1730-ra, de a szolgáltató amúgy is figyelmeztet, mielőtt átléped a limitet. a világ legnagyobb részében nem limitáltak az adatcsomagok, ezért nem volt prioritás. majd belekerül."- zune folyamatos szívás, - nincs drag and drop - albumboritot utolag nem lehet beállítani"
természetesen van drag&drop (a bal alsó három kis ikon ugye feltűnt?), és borítót is lehet szerkeszteni az összes taggel együtt. (jobbkatt, edit, change image)"- nem jó billentyűzet - nyilván fizikaihoz képest nem jó"
az egyik legjobb mobilos billentyűzet, több neves tesztelő és soksok felhasználó szerint is."- alig van értelmesen használható ingyenes program hozzá a market-en"
vagy csak nem tudsz keresni."- lemerül egy nap alatt ha a mobil adatkapcsolat be van kapcsolva..."
mint minden más okostelefon."- nincs custom csengőhang ébresztőnél"
Mango-ban lesz. (baromi nagy probléma, szól kb. 10 másodpercet, amíg le nem csapom)"- gáz a böngésző az androidoshoz / opera mini-hez képest"
desktop IE9 motorja van, a zoomolás és görgetés az iPhone-éval egy szinten van, az Android ehhez képest egy rossz vicc.
"- nincs bluetooth fájlátvitel"
nem is lesz. elavult."- sms-eknél nem tudom felhívni az sms feladóját"
ráböksz a nevére és előtted van a kontakt kártya."- soroljam még..?"
ha gondolod, tudok még segíteni, de szerintem adtak hozzá user manual-t is. -
moonman
titán
"Hogy hol van? Pont jó helyen, és nem a tudásának köszönhetően nem terjed el, hanem a MS agresszív marketingjének köszönhetően. Akinek lényeges a stabilitás és biztonság, annak fasza."
ki mondta, hogy nekik nem szabad agresszív marketinget folytatniuk? ott az Android remek példának. egy taliga fos*, mégis mindenki veszi, mert a csapból is ez folyik.
a stabilitásról meg annyit, hogy a céges tűzfalunkat azért kellett lecserélni, mert egyik napról a másikra elkezdett kernel panikolgatni minden külső behatás nélkül, míg a telefonközpontot vezérlő XP köszöni szépen másfél éve fut reboot nélkül.**
*nem, nem a Linux miatt.
**nem, nem próbálom rangsorolni őket, csak te se próbáld, mert lám, ilyen is van. -
moonman
titán
futtass rajta SQL-es ugyfelmenedzsment programot, ennek fejlesztojet debuggerrel, Outlookot (nem levelezot, Outlookot), dolgozz tobbtizezer soros Excelekkel, legyen nyitva 2-3 durvabb meretu Word doksi beagyazott kepekkel, tablazatokkal. ha nem mondtam volna, mindezt egyszerre.
aztan ebed utan - ugy, hogy mindez nyitva marad - tolj egy 20 perc Halo-t multiban, este pedig dokkold be es nezzetek rola filmet a csaladdal.
ez nyilvan nem mindenkinel atlagos hasznalat, de nalam pl. boven elofordul. tabla max arra jo, hogy hazaerve elnyulva a kanapen elolvassam a hireket vagy angry birdozzek egy kicsit, bar ezt jelenleg a telefonommal szoktam, ugyhogy tovabbra sem latom ertelmet egy plusz tartalomfogyaszto eszkoznek a notebook es a telefon koze.
ha tesznek ala rendes vasat (dokkolasi lehetoseg musthave) es szoftvert, az valtoztatna a kepen.
-
moonman
titán
nemtom, nekem az Android meg az iOS mindig is telefon OS marad, hiaba tuszakoljak ra oket tablara (iOS-t egesz ugyesen). a tablanak is ugy latom ertelmet, hogy notebookrol lecsatolhato vagy dokkolhato es akkor mar tisztesseges desktop rendszerrel, nem ilyen feltuningolt talicskaval.
-
moonman
titán
válasz
WonderCSabo #199 üzenetére
persze, hogy azert, csak ez nem magyarazat. valamit akkor is nagyon rosszul csinalnak, ha annyira jo, hogy meg ingyen se kell a kutyanak se.
ha nem akarnak elwindowsosodni, mert az szar, akkor ne is szamitsanak nagyobb elterjedtsegre. a Win egyebkent is egesz mas filozofia alapjan epul, ugyhogy trollkodos beszologatason kivul nincs is sok ertelme osszehasonlitani a kettot.
azt mondjuk mar nagyon varom, hogy mikor jelennek meg az elso MetroUI-ra hajazo ablakkezelok Linuxra... :u
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest