- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Az érdekesség ott kezdődik, hogy a valszeg Te nem fogsz WoA tabletet venni... Legalább is a leírásodból ez jön ki, innentől kezdve meg nem tudom mennyire releváns a dolog.
Másrészt meg nem tudom mennyire lehet használhatatlan egy Office, mert azért annyira nem szar - oké talán annyi pénzt nem ér meg.
Harmadrészt, itt ingyenes lesz, és valszeg azokra a feladatokra, amiket egy tableten csinál az ember elég lesz. -
ddekany
veterán
-
Hmmm szerintem az office igen jól használható rendszer. Linuxon az általad írtat nem használtam még, de a LibreOffice-t és az OpenOffice (több verzióját 1.4-től napjainkig) használtam. S ezek a valóban sz*r office-ok ... véleményem szerint.
OpenOfficeban kaptam olyan hibaüzenetet: "Túl bonyolult táblázat" - pedig ő vele raktam össze
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest