- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
Az érdekesség ott kezdődik, hogy a valszeg Te nem fogsz WoA tabletet venni... Legalább is a leírásodból ez jön ki, innentől kezdve meg nem tudom mennyire releváns a dolog.
Másrészt meg nem tudom mennyire lehet használhatatlan egy Office, mert azért annyira nem szar - oké talán annyi pénzt nem ér meg.
Harmadrészt, itt ingyenes lesz, és valszeg azokra a feladatokra, amiket egy tableten csinál az ember elég lesz. -
ddekany
veterán
-
Hmmm szerintem az office igen jól használható rendszer. Linuxon az általad írtat nem használtam még, de a LibreOffice-t és az OpenOffice (több verzióját 1.4-től napjainkig) használtam. S ezek a valóban sz*r office-ok ... véleményem szerint.
OpenOfficeban kaptam olyan hibaüzenetet: "Túl bonyolult táblázat" - pedig ő vele raktam össze
Új hozzászólás Aktív témák
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- OLED TV topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest