- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Nekem sokáig ez volt az egyik legfélelmetesebb film amit valaha láttam. Kissrác koromban néztem egy kempingben éjjel, fekete fehér tévén, és úgy emlékeztem rá, mint valami szörnyűségesen félelmetes robotos scifire. Felnőtt fejjel megnézve ugyanazt éltem át amit te, de (még felnőttebb fejjel
) el kell azért ismernem, hogy a korához mérten odatették magukat az alkotók. Csak hát az elvárások ugye...
Mint itt is sokszor ugye... Legyen olcsó, bika proci, B20, minimum 4000-es aksi, hibátlan többobjektíves stabilizátoros kamera lézeres autófókusszal, fém ház, 3 év garancia, hetente frissüljön, kifelejtettem valamit? -
Blizzardking
őstag
válasz
tomboy0013 #76 üzenetére
VHS = nindzsafilmek + Chuck Norris + Rambo
Chuck Norris + Rambo > bluray -
Blizzardking
őstag
"a Square Camera funkcióval az egyik képernyőfélen lehet az 1:1 arányú témát beállítani, a másikon pedig a fotót szerkeszteni"
Fotó szerkesztéskor mi szükség van a fél képernyőt kitakaró kamerára?
Tipikusan ez az a két felhasználás ahol tökéletes az ide-oda váltás, mert mindkettőt jobban lehet csinálni minél többet lát az ember a képből, plusz amíg a szerkesztéssek tökörészek, nem eszi az aksit tök feleslegesen az élőkép azon a részen ahol épp semmit nem csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AliExpress tapasztalatok
- Napelem
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest