Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Pedig van igaza. Még a vékony kávás Note 5-nél is van, ha 1 kézzel navigálom, hozzáérek a szélén, ott, ahol nem kellene. Persze ritkán, de ez nem is egy hajlított kijelző.
Biztos van akit nem zavar, mert nagyobb a tenyere, de az tény, hogy nem mindenkinek jó, és kényelmes a hajlított kijelző. De ez csak akkor derül ki, ha megveszed, és használod. -
-
-
taranis
addikt
Sajnos sok helyen. A legzavaróbb pl amikor olvasom feedlyvel az rss híreimet és véletlen belenyomok vagy arrébb görgetem, illetve fotóznék és nem reagál az exponálás gombra mert hozzáérek oldalt. Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel, S7E fórumban volt már erről szó. Állítólag vékony szilikon tok már segít ezen.
-
Inkvizitor1
tag
Te se haragudj, kedves fórumtárs, de én csak kérdeztem, nem állítottam semmit. Másrészt, ha visszanézed az S7 edge tesztjét akkor ott be kellett húzni középre a szöveget, hogy a szélét el lehessen olvasni. Magyarul az jött le, hogy a lekerekített kijelző rész hasznos értéke 0.
Ezért légyszi'' ne játszd az eszed, ha van infód, a korrekt választ elfogadom. -
kchris78
veterán
pedig félig igaza van. Nekem volt a kezemben S7E és:
a) a színárnyalata más a kijelző lekerekített részének, illetve tükröződik
b) a böngésző scrollbarja kimegy a lekerekített részre emiatt nem annyira látható, de ha szöveg kint van koppra a szélen akkor az is kényelmetlen.Ha át lenne alakítva a droid és az ami a rendes nem edge-es kijelzőkön van az az edge-en az csak a flat részen lenne (és ki lehetne használni egyéb dolgokkal a görbületet) akkor azt mondom ok. De ez így nekem is DIVAT.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kiszivárgott tervrajzok alapján alkotta meg a uSwitch a Samsung következő S Pennel felszerelt phabletjének 3D-s modelljét.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest