Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Pedig van igaza. Még a vékony kávás Note 5-nél is van, ha 1 kézzel navigálom, hozzáérek a szélén, ott, ahol nem kellene. Persze ritkán, de ez nem is egy hajlított kijelző.
Biztos van akit nem zavar, mert nagyobb a tenyere, de az tény, hogy nem mindenkinek jó, és kényelmes a hajlított kijelző. De ez csak akkor derül ki, ha megveszed, és használod.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
RaveForce
veterán
általában más márkák fanjai panaszkodnak erre, akiknek nincs is tapasztalatuk, csak önigazolásul tolják a fikát..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
Igen a különbség szembeötlő a Samu javára,ezért tér át az IPhone is az edge kijelzőkre, azt csiripelik mindenhol.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
taranis
addikt
Sajnos sok helyen. A legzavaróbb pl amikor olvasom feedlyvel az rss híreimet és véletlen belenyomok vagy arrébb görgetem, illetve fotóznék és nem reagál az exponálás gombra mert hozzáérek oldalt. Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel, S7E fórumban volt már erről szó. Állítólag vékony szilikon tok már segít ezen.
colorizer.net
-
Inkvizitor1
tag
Te se haragudj, kedves fórumtárs, de én csak kérdeztem, nem állítottam semmit. Másrészt, ha visszanézed az S7 edge tesztjét akkor ott be kellett húzni középre a szöveget, hogy a szélét el lehessen olvasni. Magyarul az jött le, hogy a lekerekített kijelző rész hasznos értéke 0.
Ezért légyszi'' ne játszd az eszed, ha van infód, a korrekt választ elfogadom.The old world is dying, and the new world struggles to be born; now is the time of monsters
-
kchris78
veterán
pedig félig igaza van. Nekem volt a kezemben S7E és:
a) a színárnyalata más a kijelző lekerekített részének, illetve tükröződik
b) a böngésző scrollbarja kimegy a lekerekített részre emiatt nem annyira látható, de ha szöveg kint van koppra a szélen akkor az is kényelmetlen.Ha át lenne alakítva a droid és az ami a rendes nem edge-es kijelzőkön van az az edge-en az csak a flat részen lenne (és ki lehetne használni egyéb dolgokkal a görbületet) akkor azt mondom ok. De ez így nekem is DIVAT.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest