Ilyen lehet a Samsung Galaxy Note 7

Kiszivárgott tervrajzok alapján alkotta meg a uSwitch a Samsung következő S Pennel felszerelt phabletjének 3D-s modelljét.

Elkezdtek záporozni a Samsung Galaxy Note5 folytatásának kémhírei, ami arra enged következtetni, hogy idén is az ősz beállta előtt bemutatkozhat a készülékházában érintőceruzát rejtő sorozat legújabb tagja. A vadabb pletykák dupla hátlapi kamerát vizionálnak, illetve alapból lekerekített szélű kijelzőt, és arról is lehetett olvasni, hogy az egységesebb termékelnevezés érdekében a phabletet Note 7-nek fogják hívni.

A uSwitch névre hallgató YouTube csatorna állítólag hozzájutott a szóban forgó csúcskészülék tervrajzaihoz, ás ezek apján megalkotta az S7 edge-re meglehetősen hasonlító Note 7 3D-s modelljét. A pletykák között még az 5,8 hüvelykes AMOLED kijelző, a Snapdragon 823-as SoC, a 6 gigabájt RAM és az íriszalapú azonosítás hangzott el. Azt persze, hogy mindezek közül mi felel meg a valóságnak, várhatóan csak augusztusban fogjuk megtudni.

Azóta történt

  • Augusztus 2-án érkezhet a Note 7

    Kiszivárgott a 7-es sorozatszámú Samsung Galaxy Note meghívója, amely szerint már augusztus elején megismerkedhet a nagyérdemű a következő ívelt készülékkel.

Hirdetés