- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Redmi Turbo 4
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 13 4G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Pedig van igaza. Még a vékony kávás Note 5-nél is van, ha 1 kézzel navigálom, hozzáérek a szélén, ott, ahol nem kellene. Persze ritkán, de ez nem is egy hajlított kijelző.
Biztos van akit nem zavar, mert nagyobb a tenyere, de az tény, hogy nem mindenkinek jó, és kényelmes a hajlított kijelző. De ez csak akkor derül ki, ha megveszed, és használod.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
RaveForce
veterán
általában más márkák fanjai panaszkodnak erre, akiknek nincs is tapasztalatuk, csak önigazolásul tolják a fikát..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
-
zsoltti
senior tag
pontosan!! + állandóan megnyomódik, vagy félreérzékel,és ha az újjadal a képernyő másik szélén lévő gombot akarod gépelni 30% hogy eltalálod a begépelni kívánt karaktert..
inkább nyűg az edge mint előny. S7edge- nél jobban kezelhetőbb a note5(1kézzel is) és szebb is a kijelzője, mérete ellenére is!!
Ergonómiailag és képernyőélményileg nagy 0 az edge, dehát a hype.....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
6.8" alatt xart sem érnek a kijelzők, onnantól lehet használni.
Persze, mondhatod, hogy nem lehet átérni - neked.
Én szegény Richard Kiel kezeit örököltem.Ha nem tudnád, ki az:
-
kchris78
veterán
probald ki. nekem nem jon be, masnak igen. Egyeni dontes. Nekem tukrozodik es a feher kijelzo az edge szelen atmegy kekbe, kicsit "erdekes". Nyilvan nem hasznalhatatlan de ezert nem adnek ki plusz penzt, ha Droidot szeretnek S7 lenne a valasztasom valoszinuleg.
[ Szerkesztve ]
-
.Szaki.
addikt
Van egyébként valami alapvető értelme az edge szériának, azon kívül, hogy brutálisan jól néz ki? Az az igazság, hogy még nem volt a kezemben egy edge típus sem, de egyre több helyen olvasom azt, hogy a praktikusságot hírből sem ismeri a széria. Akkor tulajdonképpen használatban van valami pozitív tulajdonsága ennek, vagy tényleg csak a külcsín ami pozitív ezzel a kialakítással kapcsolatban?
-
zsoltti
senior tag
Ha ez is megkapja a lekerekített fos kijelzöt , akkor maradtam a note5nél !
[ Szerkesztve ]
-
noro79
tag
Olyan mint a többi 80 Samsung teló..
-
SX Wave
aktív tag
válasz RaveForce #46 üzenetére
Szerintem van esély arra hogy visszakapja az infrát.
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
RaveForce
veterán
cserélhető akksiban nem bízok, a bővíthetőséget viszont biztosra veszem, nekem az irda fog piszkosul hiányozni
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
SX Wave
aktív tag
A cserélhető akksi a jelenlegi portfólióban elképzelhetetlen ( majd 2 év múlva nagy vívmányként visszakapjuk ) Inkább az IP68 ami érdekes az új note-bán meg Type-C.
[ Szerkesztve ]
5110 > 3210 > 3310 > 3330 > ME45 > 3100 > SX1 > 6233 > E51 > Wave II > XPERIA mini pro > SIII > Note 3 > Note 4 > S7 > Note 8 [Gear S3 Frontier] > Note 9 8/512GB [GW4] Tab S7+ > S22U 12/512GB > S24U 12/1TB Orange [GW6 47LTE]
-
leslien
nagyúr
engem a kamera + az aksi érdekel legjobban... tulajdonképp most az S7E jó, de a kamera nem az igazi.. sztem azt a 16mp kamerát kellett volna tovább fejleszteni ami pl. Note 5 ben van... S7E vs Note 5
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zack
nagyúr
Ha a pletykák igazak, maximum a bővíthetőség, és az esetleges cserélhető aksi miatt lehet jobb vétel a következő Note.
Ha marad a nem cserélhető aksi, és fix tárhely, akkor +2GB RAM, és az erősebb SoC szerintem nem fog érni annyival többet. Ha meg edge kialakítást kap, akkor még kényelmetlenebb is lesz. Note 5 vékony kávája is ha 1 kézzel fogom, nem akarva is hozzáérek a kijelzőhöz, ha még edge is lenne, az már a felhasználás rovására menne. Az írisz szkenner nem mozgat, az ujjlenyomat olvasó kényelmes és stabil.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SX Wave
aktív tag
A szabvány jó, csak túl szerteágazó, ami az elején bonyodalmakat fog okozni. Az sem mindegy, hogy támogatja az USB Power Delivery 2.0 (USB PD) profilokat v nem. Mert ha nem akkor simán csak 1.5 v 3A kábelként fog működni.
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
milyen a Note 5? kedvelik páran...
-
zack
nagyúr
Aki a TouchWiz-t köpködi...Tényleg ennyire hozzá nem értő felhasználók vagytok?
Megy a fikázás, de azt se tudjátok mit fikáztok, csak szajkózzátok a közhelyeket, valamikor volt Samsungotok, de felső kategóriát lehet csak képekeken láttatok, vagy bemutatótermekben.
Aki nem ért hozzá, ne használjon droidot.Van egy Samsung telefonokhoz kiadott Package Disabler program, amivel root nélkül lehet gyomlálni a romban.
Elsők között lőttem ki a RAM igényes TW-t, és helyette az évek óta használt Next Launcher 3D-t használom.
Tehát a TW mint launcher, számomra megszűnt, sosem látom, és nem fut a háttérben.A noobokra is gondolt a program fejlesztője, mert van benne "all disable bloatware"' funkció is.
Akinek ez sem jó, annak semmi sem lesz jó, amire az van írva, hogy Samsung.
(#37) SX Wave
Nem véletlenül nem lépték meg. Sok a hiba a Type C szabvánnyal. Leginkább az, hogy biztonságosan csak a saját töltőjével lehet tölteni az eszközt.
[ Szerkesztve ]
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
SX Wave
aktív tag
válasz takacsbotond #33 üzenetére
Anno samu hozta a készülékeibe az új szabványokat (MICRO-B USB 3.0). Ez fölösleges volt, mert sok értelme nem lett. Aztán vissza a microra, ahelyett hogy a Type-C választották volna, és ezzel piacvezetőként segítették volna az új szabvány gyors elterjedését. Megtorpantak... most meg kénytelenek lesznek bevezetni mert a google és a kínaiak erősen nyomulnak az új szabványal. Hol tartana már a piac ha ezt meglépték volna az S6...
[ Szerkesztve ]
-
Átlagos Samsung forma világban. De azért kíváncsian várom.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Igen a különbség szembeötlő a Samu javára,ezért tér át az IPhone is az edge kijelzőkre, azt csiripelik mindenhol.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
moleculez
veterán
Most nem Samsung trollkodni akarok, de az egyetlen ami visszatart a Note-szériától az a Touchwizz, pedig hardveresen abszolút csúcs mindig, de azt képtelen vagyok megszokni.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Petyyyyy
addikt
A formatervre vagyok inkább kíváncsi, hardverrel már a Note4 óta nincs bajom.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
SX Wave
aktív tag
Az első samu amin az USB Type-C lesz... csak megéltük.
-
blagolf
senior tag
Ez egy felfújt S6 vagy S7 Edge. A Note széria miért nem nézhet ki másképp? Jaaa, mert Samsung.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Zoli
-
taranis
addikt
Sajnos sok helyen. A legzavaróbb pl amikor olvasom feedlyvel az rss híreimet és véletlen belenyomok vagy arrébb görgetem, illetve fotóznék és nem reagál az exponálás gombra mert hozzáérek oldalt. Tudom, hogy nem vagyok egyedül ezzel, S7E fórumban volt már erről szó. Állítólag vékony szilikon tok már segít ezen.
colorizer.net
-
furio
aktív tag
válasz Inkvizitor1 #24 üzenetére
Nem akartalak megbántani. Elnézést kérek.
A lényeg, egyben látod a kijelzőt, haszna az edge résznek nem sok van, ez tény. De a hatás, hogy szinte a teljes szélességében "kijelző" a telefon, az pompás.
Másrészt pontosan 5.5" tudsz használni, és teljesen kényelmes, kényelmesebb mint egy ugyanekkora kijelző mérettel rendelkező telefon.
Példa:
Remélem látszik, hogy a teljes kijelzőt látod egyben..
Lorem ipsum dolor et sit amet
-
Inkvizitor1
tag
Te se haragudj, kedves fórumtárs, de én csak kérdeztem, nem állítottam semmit. Másrészt, ha visszanézed az S7 edge tesztjét akkor ott be kellett húzni középre a szöveget, hogy a szélét el lehessen olvasni. Magyarul az jött le, hogy a lekerekített kijelző rész hasznos értéke 0.
Ezért légyszi'' ne játszd az eszed, ha van infód, a korrekt választ elfogadom.The old world is dying, and the new world struggles to be born; now is the time of monsters
-
kchris78
veterán
pedig félig igaza van. Nekem volt a kezemben S7E és:
a) a színárnyalata más a kijelző lekerekített részének, illetve tükröződik
b) a böngésző scrollbarja kimegy a lekerekített részre emiatt nem annyira látható, de ha szöveg kint van koppra a szélen akkor az is kényelmetlen.Ha át lenne alakítva a droid és az ami a rendes nem edge-es kijelzőkön van az az edge-en az csak a flat részen lenne (és ki lehetne használni egyéb dolgokkal a görbületet) akkor azt mondom ok. De ez így nekem is DIVAT.
[ Szerkesztve ]
-
laci1892
őstag
Feketében rögtön ide egyet
-
furio
aktív tag
válasz Inkvizitor1 #18 üzenetére
Ne haragudj kedves fórumtárs, de amit mondasz bődületes badarság. De komolyan, szinte agysejtszaggató
Azért mert le van kerekítve a széle, a szöveget középre kell húzni? És S7 edgeből csak 5.1" -nyi hasznos felület van, vagy használható?
Lehet hengernek látod az S7 Edge-t?
For real?
Remélem érzed a hordónyi iróniát, de ez komolyan, mai bestof
[ Szerkesztve ]
Lorem ipsum dolor et sit amet
-
Inkvizitor1
tag
Pont ezt akartam megkérdezni, hogy rendben, hogy jól néz ki a lekerekített szél, de a videókon pont az jött le, hogy a lekerekített széleket nem lehet úgy olvasni ezért a szöveget be kell középre húzni. Magyarul hiába 5,5 inch az S7 edge és csak 5,1 inch a sima S7, de valójában lehet, hogy az edge-ből is csak 5,1-et tudsz használni.
The old world is dying, and the new world struggles to be born; now is the time of monsters
-
törölt tag
Ez a "karikatúra" alapján.... inkább nem is írok semmit..
Valószínűleg valami hasonló lesz, sajnos. Jó lenne már valami új külső.
-
RaveForce
veterán
Te divatmajom... Nekem a bell fele készülék! !
-
manokaki
addikt
ez komoly akkor marad a Siemens S55 !
Attila
-
leslien
nagyúr
ha így fog kinézni és marad a 12 mp kamera akkor nem adom el a S7E t...
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Ez is csak egy ötlet, semmi konkrét.
-
janeszgol
félisten
Kár mutogatni leakeket. Mindenki el tud képzelni egy Samsung telefont. Na olyan a többi is. (Bár nekem a sarkosabbak bejönnek.)
-
macskea
őstag
válasz takacsbotond #4 üzenetére
A "júszvics"... így együtt tudsz vele élni?!
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
taranis
addikt
Pár hétten az S7 Edge megvásárlása után anyáztam, hogy bárcsak megvártam volna a Note 6-ot, mert ez a lekerekített érintőfelület egy rakás szar, állandóan belenyúl az ember olyankor is, amikor nem kéne. Na, most már megnyugodtam, látván, hogy ez se lesz jobb
colorizer.net
-
Balint1408
aktív tag
Szeptemberig még egy rakás iPhone 7 és Note 6/7 koncepció fog megjelenni.
A térerő veled van!
-
.Szaki.
addikt
Gyönyörű lesz, ha tényleg így fog kinézni, főleg ha bőr lenne a háta.
-
brek666
tag
kiadhatnák pure droiddal is..Venném...
Töcs víznek a 16 giga ram sem elég a smooth multitaskhoz nekem meg nem kell a bezárogatás. -
takacsbotond
őstag
"A uSwitch"
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
laci_csk
senior tag
Az edge tipust nem nagyon szeretem, maradhatott volna a Note4 formaja.
[ Szerkesztve ]
Xperia XZ3
-
atike
nagyúr
Note7... Olyan mint a Mate7... Legalábbis render alapján nagyon is.
-
Vemy
csendes tag
Instant előrendelés
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BIOS frissítés
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest