- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacok
őstag
Reméljük, hogy nem ismétlődik meg a Note 7 fiaskója.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
tipuka
addikt
számomra ez a legszebb telefon még mindig a mostani flagshipek közül, kár, hogy itthon nem kapni majd.
-
blau24
tag
Ahh, gyönyörű, semmi mást nem vennék most csak ezt, pedig nagyon nem vagyok Samu párti.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
Brutálszép.
-
Griff55
senior tag
Szóval ezek a behívott darabok újraeladása?
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
DarkChild
senior tag
Szerintem én is venném... ha jönne ide is belőle.
-
Swinegod
őstag
Maradjon 160k alatt és egész jó
Huawei Mate 9 | Custom PC | Acer Nitro 2016 17.2" || Steam: swinegod
-
jacis
nagyúr
Jöjjön egy nagyon baráti áron 👍
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
nagyúr
Ha figyeltetétek a pontos információkat, Európa és USA egy darab sem kerül erre hivatalosan.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
Szerintem pofon egyszerű. Kolumba tojása.
Írni kellene pl. Bog-nak, szentkuti11-nek, AliceWake-nek, hogy a koreai-déloszét-akármilyen kapcsolatait kiaknázva, hozasson be pár tucatot, 10%-ért.
Nyami-nyami... -
slimshady
senior tag
Mi a hír ebben a cikkben, amit eddig még nem hozott le a MA? A hátlapi R betűt és a "hiányzó"-t a boot animációnál?
üdv.: SlimShady
-
fornettisuti
veterán
Legutóbb még FR megjelölésről volt szó. Maradt R?
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
CMST2015
tag
robantyos xD
-
callmeakos
veterán
Ez még mindig eszméletlenül szép.
All→M8
-
amoledus
aktív tag
Must have erzes level 99
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
domos
senior tag
Note7Robban? Vagy most akkor mi?
If you don't do it enough, nothing's gonna really happen.
-
ONEFREE
aktív tag
Ezért lehet, hogy sorban állok egy kicsit! 😊 Nagyon vártam már ezt a bejelentést. .😀
-
moleculez
veterán
De miért nézne ki máshogy, ha csak az akksit cserélték?!
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
félisten
Okés, felőlem jöhet egy masszív leárazás keretében.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
noro79
tag
Átlag Samsung dizájn, túlárazott....
-
*Mukeey*
addikt
Túlzás nèlkül a legszebb teló,ver mindent kinèzetre.
Nagyon nagy kár èrte,ha nincs ez a problèma,most arról irnám ezt😏iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Arcképgyáros
Még mindig gyönyörű.
Kisebb akksival isXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
-
borand
aktív tag
Honnét tudod te már az árát?????????????????????????
Btw. a formaterve szerintem sokkal jobb, mint az S7 edge, kár, hogy ezt a vonalat 5' alatt nem nyomatták. A szögletes kijelző sarok design szerintem sokkal jobb, mint a kerekített. Olyan a hatása, mintha tényleg nem lenne oldal káva.
-
motown5l
senior tag
Kelet europai piacra jo lesz .De bem hinnem hogy nyugat europaba el fogjak tudni adni.Egy szetszedett javitott peldanyokat.Nekik azert tobb eszuk van mint egy kelet europainak.
-
Arcképgyáros
Igen, gyári körülmények között szakszerűen szétszedték, kicserélték az akksit és összerakták.
Na és?
Amúgy pedig nagyon sok olyan Note7 volt, ami még össze se lett rakva a gyártósoron.
Természetesen nem neked találták ki ezt az újra kiadott szériát.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
janeszgol
félisten
válasz Dr. 444Hertz #34 üzenetére
Pontosan, ezeket nem sufniGSM szereli ebayről rendelt után gyártott cuccokkal. Tisztában vagyok vele, hogy a refurb e térségben nem divat, sőt utálják is, mivel azt se tudják, mi az.
-
Fejvadi
nagyúr
Most akkor lehet vadászni a neten, honnan lehet beszerezni.
-
MK VII
veterán
Szép? Gyönyörű?
Szerintem irtó ronda... Mint egy bazseválós muzsikus cigány laposmakkosa...
-
szupermacs
veterán
Elfogadnám, pedig 4" fölé nem mennék soha többé. De ez kell!
-
janeszgol
félisten
válasz szupermacs #41 üzenetére
4 col fölé? Mid van most? iSE?
-
->Raizen<-
veterán
válasz szupermacs #43 üzenetére
Szar lehet neked azzal a használhatatlan egérmozival, én meg 5,7 col alá nem mennék soha többé...
-
szupermacs
veterán
válasz ->Raizen<- #44 üzenetére
Telefonálni és üzeneteket küldeni tökéletes, nem tudom miért kelljen nagyobb. 4,8 és 5"-on sem volt jobb az élmény. Nem hiányzik.
-
Petyyyyy
addikt
Nagyon tudnám élni. A kérdés csak az, hogy ha pl megvesz valaki egyet a külföldi piacról, van-e rá worldwide gari.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
janeszgol
félisten
válasz szupermacs #45 üzenetére
Jó az böngészni is, persze nem órákat. De arra meg az 5 col is kevés, 7 colos tab a belépő nálam. Bár egy 6 colos telefon már talán (az Alcatel 35 ezresét néztem meg). Illetve ebookra (nem pdf) is tökéletes a 4 col.
Sajnos a szegényes felhozatal miatt találtam ki rögtön, milyen telefonod van. Nem néztem utána. -
tzsolesz
nagyúr
Über király sárkány telefon. Csak azt nem tudom felfogni, hogy miért nem forgalmazzák EU-ban?
Más, most akkor lesz Note8 ebben az évben? Mert ha igen, akkor igazából meg is értem, hogy a miért hagynak ki bennünket ebből. Ha nem lesz, akkor meg a kurv@ @nnyuk@t. -
szupermacs
veterán
-
motown5l
senior tag
Adhatnanak hozza egy power bankot is
-
motown5l
senior tag
válasz Dr. 444Hertz #34 üzenetére
Note 7-et akartam vasarolni, en is tavaly oktoberbe.Akkor meg note 4 em volt.De mivel ekkorat bukott a note 7,kenytelen voltam s7 edge t venni.Na ezert nem vennem meg a note 7 et.Mert nagy csalodas volt nekem.Es ha mar felbontjak a keszuleket,es megpiszkaljak modositanak benne,akkor koszonom nincs szuksegem ra.inkabb akkor megvarom a note 8 at.de arra is varok meg vagy fel evet megjelenes utan.Nehogy belefussak egy ilyen baklovesbe amit elkovettek.Masik,akkora akkuval ?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Jujj, nem szűz a ragasztó. Undorító, még bottal sem piszkálnám!
Úgy látszik, nehezen fogod fel, hogy ami a Refurbished verziós Note7-tel történik, az nagyon nem ugyanaz, mint a szervizben, amikor alkatrészt cserélnek.
De mindegy is. Megértem, hogy csalódtál a telefonban, de elég gyenge próbálkozás egy nem létező problémával megmagyarázni azt, hogy ez egy sz*r.
Persze, nem kell megvenniXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Ricardo
titán
Azt ugye tudod, hogy alapból is alkatrészekből rakják össze a gyárban?
Ugyanabban a gyárban, ahol ezeket. Tehát mi az ami miatt az eredetileg összerakott nagyon jó, a szétszedett és akkucserés meg nem?
Ezek szerintem nem a visszavitt darabok, hanem a több millió legyártott, és a kialakult helyzet miatt ki sem szállított példányok. -
Arcképgyáros
-
7Heads Drago
veterán
Nekem bejön a telo. A kijelzőhöz képest kicsit keveslem persze az akkut. Viszont azt nem vágom, hogy akki ennyire isteniti a formát annak miért nem jó pl Huawei P10 plus. Ami nagyon hasonlít rá. Viszont nyilván a belső az más, meg a szoftver is, viszont itt sokan a külsőtől ájuldoznak. Ha nem láttok majd jobb alternatívát a Honor 8 után lehet, hogy megpróbálok egy Note 7-est. De ez még kb 1 év. Addig majd csak forgalomba kerül itt is.
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Arcképgyáros
válasz 7Heads Drago #56 üzenetére
Minimális a különbség, de jelentős.
A P10 nekem pl. nagyon nem tetszik, de a Note7 igen.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
amoledus
aktív tag
Úgy mondod mintha valami kontár belenyúlna és forrasztana kettőt....ha akkut kell majd cserélni a telódba azt is kidobod ? OMG a gyártó szedi le a hátulját és rak bele egy másik akkut,aki összerakta eredetileg...
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Petyyyyy
addikt
Szeritem inkább akkor is a qrwa anyjukat, ha lesz Note 8. Kicsit félek, hogy utóbbit elrontják -> Edge, hajlított, kerekített, nyújtható, stb.
Részemről olyan ez, minthogy nem lehet újonnan kapni már N910C Note 4-et. Imádoltam azt a telefont.Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
7Heads Drago
veterán
válasz Dr. 444Hertz #57 üzenetére
Mert mi a különbség? Külsőre csak!
Zsír ugyanaz a forma.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Ricardo
titán
válasz 7Heads Drago #65 üzenetére
Azért akad különbség. Note 7 esetében jobb a kijelző/előlap arány. Szerintem a kijelző sarkainak íve és a szélekre lehajló edge kialakítás is sokat dob a kinézetén.
-
dz1989
senior tag
A külső nem nagy szám. A Note 4 sokkal szebb. S pen-es S7 plusz. De legalább IP67.
Háromcsillag Galaktikus Jegyze 9 = Samsung Galaxy Note 9. . . "Gondolkodni nehéz, ezért leginkább ítélkezünk." Carl Gustav Jung
-
amoledus
aktív tag
Eloben "nagy szam" es a Note4-nel szebb nalunk volt mind2 egymas mellett persze kinek mi a szep ,itt a cegnel mindenkinek nagyon tetszett a Note 7-es es a legszebb telefonok egyike
-
fornettisuti
veterán
$625-nak megfelelő koreai won
$200-al olcsóbb, az eredeti áránál. Így sem Olcsó János készüléke lesz.iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest