- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
sohajda90
aktív tag
Ez szerintem minden többlátószögű kamerás mobilnál működik. Nekem a magán telefonom egy iPhone 11 Pro, a munkahelyi egy Huawei P30, de mindakettőnél akár pinch-to-zoom-ot, akár a manuális zoom tárcsát (iPhone) / csúszkát (P30) használom ha eléri a zoom a dedikált zoom kamera tartományát automatikus lencsét vált és ha onnan tovább zoomolok akkor is már a zoom kamera képén belül zoomol bele digitálisan...másik irányba is működik, ha a normal kamerában két újjal összehúzod a képet automatikus átvált az ultraszélesre...szóval szerintem ergó azok is használják a több látószöget akik nem tudnak róla hogy van, vagy hogy hogyan is működik...
Bár általában akik nincsenek képben a mobiljuk kamerás képességeivel azok általában az öregek vagy a nagyon "tech-érdektelenek" és ez a két korosztály általában is nem a legdrágább csúcsmodellekkel szaladgál...
-
nozs23
addikt
Azért az megvan, hogy a sok kamerás rendszerek előnye a több látószög és/vagy veszteségmentes zoom? Ezt miért ne használná ki valaki? Még 70 éves mammert is láttam szalagavatón régifónnal ki-be zoomolgatni, persze az ő eredménye egy digitális paca, míg manapság egészen elfogadható képeket lehet így lőni. A sok sok megapixelnek is valami hasonló célja lenne. Szerintem az utóbbi évek egyedüli értelmes mobilos fejlesztése konkrétan ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest