- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzul
őstag
Abban igazad van, hogy a több látószög és a jobb zoom előny. Viszont az én tapasztalataim szerint az emberek legtöbbje a széles látószögű kamerával is rendelkező telefonjukon is kizárólag a főkamerát használják. Ha manuálisan kell állítgatni, nem váltogatják a látószögeket. Akkor természetesen más a helyzet, ha a váltás zökkenőmentesen és automatikusan történik (pl.: S10e tud ilyet).
Viszont amíg a legsikeresebb modellekben nem jelenik meg ez a fejlesztés, marad a főkamera és a digitális zoom. Ez esetben pedig az átlag felhasználó beljebb van egy jobb minőségű egykamerás mobillal.
-
sohajda90
aktív tag
Igen, én is arra akartam utalni, hogy unalmas szériának tűnik...
Biometrikus azonosítóból én még mindig a Huawei Mate 8-am villámgyors hátlapi ujjlenyomat olvasóját tartom az etalonnak, egyszerűen annyira jó helyen volt és 100%-ban tökéletesen olvasott, hogy minden alkalommal már a zsebből kivétellel egy időben sikerült feloldani a készüléket. A FaceID-val sincsenek nagyobb bajok (a kijelzőbe épített megoldásoknál sokkal praktikusabb), de utt ugye mindig van a kötelező felpöckölés miután feloldott ez pedig nálam mindig fogás váltást kíván...
Egyébként a notch-al sincs nekem akkora problémám, pont most a P40/P40 Pro tesztjénél könyveltem el magamban, hogy sokkal inkább egy i11 méretű középső notch, mint a fél baloldalt elfoglaló hole-punch...míg a hátlapi kamera design-nál nagyon bejön az asszimetria valamiért a kijelzőnél és tartalom fogyasztásnál abszolút elfogadhatatlannak tartom...a motorikus egység meg amennyire menő annyira problémás (időtállóság, vízállóság problémái…)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Videó stream letöltése
- Apple asztali gépek
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged