- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Fotók, videók mobillal
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
válasz
kakuk.tamas #20 üzenetére
4:33-nál megy bele a füst
-
halaszk
csendes tag
válasz
aprokaroka87 #9 üzenetére
Nem feltétlenül, ugyanis az A53 magok TDP-s teljesítménye is töredéke, körülbelül az A53 mag 1300Mhz-en vesz fel akkora áramot mint A57 800Mhz-en. A linux (HMP) GTS scheduler felel a processek szétosztására a magok között, ami kernel szinten történik heterogén módon.
-
Integrale
veterán
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
-
freeapro
senior tag
válasz
kakuk.tamas #15 üzenetére
Fognak egy szilícium lapkát és a megfelelő helye szennyezik.
-
kakuk.tamas
addikt
Én arra lennék kíváncsi, hogy hogy a p*csába csinálják magát a SoC-ot!????
-
ctvagyok
őstag
Valami ilyesmit kéne pakolni a Samsung felső-közép kategóriába, nem a snapi 615öt. És akkor még az ár is rendben lenne. De gondolom nem tud eleget kihozni a samsung.
-
aprokaroka87
nagyúr
Csak azt nem értem hogy pl mi értelme az alacsony órajelű magoknak ez esetben.
Mert egy e-mail szinkronizáláshoz egy erösseb cpu -ból is szerintem max 7-800mhz illetve 1 mag kell
Minden cpu képes skálázodni.Ráadásul pl arra az alkalmazást is fellkel késziteni adott esetben szerintem,hogy az alacsonyabb órajelű cpu magokat használja. -
freeapro
senior tag
Bakker 4mm2 egy mag? Beszarás.
-
Dr. X
aktív tag
Exynos 7420 SoC van az S6-ban is, nem? Az meg 14 nm-es ez meg 20. Akkor kétféle csíkszélességben gyártják ugyanannak a sorozatnak a különböző tagjait?
-
scream
veterán
"Ez ugyan kis dolognak tűnhet első látásra, de a Samsung szerint a hőmérséklet függvényében módosuló órajelfrekvenciák mellett komoly jelentősége van annak, hogy a legjobban melegedő területeket a lehető legtávolabb helyezik egymástól a lapkán belül."
Hm, és pl a CPU2-t akkor miért nem rakták ki a szélére? Vagy az kevesebb hőt termel, mint ami ott a jobb sarkában van a lapkának?
-
cipofuzo87
tag
Köszi a cikket. Érdekes lenne arról is olvasni egy ph cikkben, hogy a chip többi részét milyen egységek teszik ki. A legtöbbet a CPU és GPU-ról olvasunk, holott az csak a terület felét adja ki. A többi egységről csak felsorolásszerűen tudom, hogy vannak, de azt pl nem, hogy mekkora területet igényelnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen routert?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest