Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Blindmouse #52 üzenetére
Többnyire a füleseknél 1KHz-re adják meg az impedanciát.
Így hitelen csak a AKG K3003-at találtam, ami ennyi. Azért a nagy többség 16-32 között mozog a 50-100e kategóriában, csak az AKG a 1000$ kategóriában játszik.
Szóval mondhatnál egy felsorolást, ami 8.@kammerer: Főleg ez terhelés kérdésköre tartozik Blindmouse felvetéséhez is. 1 "etalon" nem fogja az az impedanciát adni mint amit random rádugnak és bizony, ennek a függvényében változik minden. Tehát a GSMArena-s fülessel terhelt teszt is valamit mutat, de hogy az a te fülesedre vonatkozni fog az sose fogod megtudni igazából, mert más-más fülessel máshogy fog viselkedni DAC terhelés függvényében.
-
Ixion77
addikt
válasz
Blindmouse #48 üzenetére
Lehet, hogy én értem félre amit írsz, de a fejhallgatók impedanciája szerintem messze nem fix. 8 ohm. Csak amik itt vannak a fiókomban, azok 12, 16, 19, 32, 600 ohm-osak, ráadásul van amelyiknek a frekvenciafüggő is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Linux kezdőknek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- EAFC 25
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 8T 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Akku: 100%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Akku: 98%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest