- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
himpike
aktív tag
Inkább plusz tartalmakat kell majd belevinni DLCkkel. Mondjuk én az első résszel is valami irgalmatlan időt eljátszottam, kb 200 órát és csak azért nem többet mert a túlélős módjában tévesen úgy tudtam hogy 6 pálya van összesen. Valójában 10 volt
de minden lőszert, tárgyat elhasználtam a hatodik végén így a hetedik nekifutást már nem vettem sikeresen
Így is top10be kerültem valami score táblán, szerintem lett volna feljebb is ha nem néz be ez a malőr de a hatodik pályán már elég sok volt a nagyon kemény ellenfél, Juggernauth stb, ráadásul elég gyorsan meg is tudott ölni. -
himpike
aktív tag
Elővételben megvettem, nem találkoztam játékmenetet befolyásoló buggal. Hozza amit kell, egy dolog idegesít nagyon az pedig a Pause hiánya. Elég nagy ügyfélköröm van aki otthon is hoz munkát, csörög a telefonom, csengetnek mert jött valaki, postás, futár akárki. És nem tudom megállítani ezt a kib@szott játékot hogy reagáljak! Még meg tudnám érteni ha multiznék, de single-t tolok... Ilyenkor felmászok egy létrára ha van a közelben de nagyon bosszantó dolog ez.
Akinek bejön a túlélős genre annak az első rész volt az etalon, szinte csak a multi hiányzott belőle plusz rengeteg mod is volt hozzá. Itt apróságokat tudnék csak hibaként felhozni, amik nem hibák hanem egyszerűen hiányoznak. Pl nem tudom az autót úgy hagyni reflektoron világítva.
Monotonitás... hát nem tudom a többi community állandóan segítségért rimánkodik ingame, a saját szükségletekkel is alig tudok foglalkozni.
Kinek mi a monoton, szerintem egy Battlefieldben csak lövöldözni kell és az nekem ultra monoton de gondolom más nem így van ezzel. -
himpike
aktív tag
Látom a Steamen nem elérhető... a francnak már ez a sok online bolt, így is kb 4 fajta van amin van játékom, nem akarok ötödiket :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Logitech G920 Driving Force + Astro A10 (991-000487)
- Hori Racing Wheel Overdrive
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest