- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
scott_free #156 üzenetére
T2700 megy bele max (az oldalak több mindent írnak 479M és socket M foglalatot is, nekem talán socket M-es Li2727-esem volt, ha jól emlékszem, neked nem tudom milyen van. Annyiból hülyeséget írtam, hogy nem érdemes, nem dobna rajta sokat (magasabb órajel, de ugyanannyi cache, és plusz néhány utasításkészlet), igaz eBayről nem drága ilyen procit venni. A T1400 Yonah-magos Core Nem-kettő-hanem-sima Celeron, a T2700 pedig Core Nem-kettő-hanem-sima Duo (nem melegszik jobban, épp úgy 31W TDP-s). A RAM-ot meg max. 2 gigáig lehet bővíteni, nem a RAM slotok miatt, hanem a 965-ös Intel chipset nem támogat sajnos többet. Nem egy combos gép, ha nem akarod XP-vel használni (már pedig nem nagyon akarod), akkor lájtosabb Linuxot érdemes rárakni.
-
Frawly
veterán
válasz
scott_free #144 üzenetére
De, ha új BIOS-t nem is, de új mikrokódot kapni fog minden érintett proci, és ezt kernellel be lehet tölteni Windows alatt is. Csak a régieknél sokat kell a mikrokódra várni, első körben csak az újabb procik kapnak. A T1400 hivatalosan nem lett felvéve a sebezhető procik listájára, de szerintem az is sebezhető, csak idő kell, míg kimutatják és felveszik a listára. Mondjuk abban az Li2727-ben lévő T1400-at (volt nekem is pont ugyanez pár évvel ezelőtt) érdemes lenne lecserélni erősebb procira, gombokért lehetne fejleszteni, nem mintha akkor nem lenne elavult gép.
-
válasz
scott_free #144 üzenetére
pontosan
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Konteó topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged