- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
De a Gorilla Glass nem azért van, hogy a telefon törhetetlen legyen. Hanem azért, mert:
1, a kis apró homokszemek a levegőben, illetve ha zsebre vágod, ne a kijelző karcolódjon, ezáltal bejuttatva a porszemeket, szemcséket az érintőhöz. (Ezért nem szabad repedt telefont venni. Egy ideig működik, de csak egy ideig. Amíg el nem adják.
)
2, ha leesik, védje az érintőt. Tehát a GG törik, érintő marad. (Bár ennek már nem sok értelme van, mivel egyben van az üveg és az érintő sok telefonban, bár szerviznek olcsóbb csak GG-t cserélni, mint érintőt.)
Nem?
-
Halkow.
senior tag
Igazából nem is értem miért sírnak mikor 2-3x-os gyártási áron veszi a nép
-
Fejvadi
nagyúr
Már régóta gondolkodom, vajon melyik gyártót sajnáljam jobban.
-
Dr. Akula
félisten
Elég gáz ez az ívelt kijelző amúgy is, legalább leszoknak róla. Arra jó csak hogy minél nagyobb eséllyel törjön az üveg leejtéskor.
-
Garada
őstag
Nem sokat tévedtem, az előállítási költségek ez a hír előtt olyan 70k-ra saccoltam volna.
-
no more
veterán
válasz
maximilian4 #30 üzenetére
-
énvagyokaz^^
tag
válasz
maximilian4 #30 üzenetére
+1
ez jó volt
-
no more
veterán
válasz
MortalVenoM #28 üzenetére
Már bocs, de az "retina" kijelző, nem csak egy kijelző!
-
MortalVenoM
tag
ehhez nem kell atomfizikus végzettség. az apple mindig is olcsón gyártatta a szarjait. ilyen pixelsűrűségű kijelzőt már örülnek a gyártók, ha még elviszi valaki. persze van akinek ellehet adni újdonságként
-
törölt tag
Németeknél apple és samu saját oldalán a szifon 50€ fórban van a két összevethető méretben.
#14 babkukta: hogy kell-e félteni, azt nem tudjuk megmondani. Ahogy a tényleges profitot sem egy telefonon. Pláne, hogy bizonyos költségek miatt csak x eladott telefon után lesz nem veszteséges a cucc-de ezt úgyse mondja meg senki.
-
Gusztáv
addikt
Az Apple-t van amibe nem lehet utolérni, viszonylag olcsón gyártatnak és prémium áron adnak mindent
.
-
balgab84
aktív tag
Szegeny samu.
-
hemaka
nagyúr
Valahogy majd csak kinyogik azt a penzt.
Az uj technologia foleg ennyire az elejen eleg draga tud lenni. Egyebkent az Edge es az A-szeria nekem kifejezetten tetszik, pedig nem vagyok oda a Samsungert. -
.LnB
titán
A Samsung-nak muszáj volt bevállalnia ezt a kis profithányadot. Vissza kellett valamit szereznie a presztízséből. Ami szerintem be is jött, mert kívánatos telefon lett az Edge.
-
babkukta
senior tag
naaaa, azért annyira nem kell itt félteni őket. Minimális haszonnal vagy nem árulnák, vagy drágább lenne. Persze, nem iPhone-hoz hasonlítom (nem is írtam). Csak valljuk be, elég szép összeget fognak tisztán ezen a cuccon. Nem hinném, h holmi 50 dodó/db tiszta haszonért ennyiért adnák
-
helixP
nagyúr
válasz
alkatraz3000 #8 üzenetére
Hát, csak beszélni kellett róluk
-
mazsi1911
aktív tag
Nesze neked QHD.
-
babkukta
senior tag
Úgy sajnálom őket... 300 dodó az előállítás, és 1000ért adják. Bár tény és való, h újdonság, nekem nem érne ennyit
-
Tomi_Ohl
veterán
Azért nem fognak csődbe menni, az előállítási költség és a valódi ár között elég sok különbség van még mindig.
Én 290 $-ból Mi3-at vettem a nyáron. -
alkatraz3000
senior tag
"Akkó mé' kerű kéccázba atelefon" kommentek hol vannak? :'(
-
törölt tag
Tényleg az S5-nél, és nem az S6-nál kerül 35 dollárral többe az előállítása?
-
válasz
Oppenheimer #2 üzenetére
Nekik van pénzük,és nincs szükségük a samsung pénzére.
De tényleg...
Inkább csinálnának egy normális telefont,mint hogy összevissza gyártanak mindent. -
Matada2.3
veterán
Nem tudom miért meglepő a dolog, az "új" fejlesztések előállítása sose olcsó.
-
Inkább másra költené a samsung a pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az azonos belső tárolómérettel felszerelt iPhone 6 Plusnál is többe kerül a Samsung kétoldalt lehajló megjelenítővel felszerelt készülékének legyártása.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Külpolitika
- Okos Otthon / Smart Home
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- TCL 505 4+4 GB / 128 GB Független (Fekete, Dobozos, Sok Tartozékkal, 2 Év Garanciával)
- HONOR 70 FEKETE 8/256 GB Új szerű Dobozàval 66 WATTOS gyors töltővel
- Samsung Galaxy A72 (6GB+128GB)+ Samsung Galaxy Watch 3
- Iphone 15 Pro Max, 256GB, alig használt, független, apple gari
- Újszerű iPhone 16 Pro 128 GB Black Titanium Garancia: 2026.03.09.
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest