- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schneider mekkora arc már
-
thboxx
aktív tag
válasz
7Heads Drago #23 üzenetére
+1
Végre valaki kimondta!
-
janeszgol
félisten
válasz
monti0222w #21 üzenetére
A legkomolyabb. Nincs kedvem a válogatott baromságokhoz. A válogatás nélküliekhez meg pláne nincs.
-
janeszgol
félisten
válasz
Depression #15 üzenetére
Istenem. Te a szarkavarás mestere vagy. Többet ne írj hozzám légyszi. Köszi.
-
Rolie Polie
junior tag
Rammstein🎤👍
ha már németek akkor az Accept is jöhetett volna néhány slágerrel: T.V. War,Russian Roulette..majd jövőre😈
-
mjani1172
addikt
"Szerinte az információt, az adatokat meg kell osztaniuk egymással a piaci szereplőknek,"
Ki merem jelenteni, aki ilyet mond az hülye.
-
Giovan!
addikt
-
Giovan!
addikt
Jens Heithecker pedig a klip után egyrészt elmesélte a dal történetét, másrészt felhívta a figyelmet arra, hogy manapság is vannak a világnak olyan részei, ahol ugyanúgy el vannak vágva az emberek a külvilág híreitől, mint egykoron Kelet-Németország (és a magyar olvasóknak sem kell ezt különösebben magyarázni), ugyanúgy cenzúráznak mindent és nem szabad kimondani és tenni olyan dolgokat, amelyek a hatalomnak nem tetszenek.
Ez a rész azért szerintem nem nagyon illik a tőlünk nyugatabbra fekvő országok polgáraira. Ránk is csak nagyon bandzsítva, hiszen kesma ide vagy oda, az internet azért még szabad.
-
joey04
titán
vannak a világnak olyan részei, ahol ugyanúgy el vannak vágva az emberek a külvilág híreitől, mint egykoron Kelet-Németország, ugyanúgy cenzúráznak mindent és nem szabad kimondani és tenni olyan dolgokat, amelyek a hatalomnak nem tetszenek.
Ilyen pl. Kína. -
janeszgol
félisten
válasz
Depression #10 üzenetére
Jaj mindig ezzel jössz. Kit érdekelnek a balfék kínaiak? Ha nekik ez megfelel, akkor tűrjék el. A nép dönt. Ezt ne feledd. Mindig a nép dönt. És a történelmet lapozgatva nem csak ők voltak/vannak balfékek.
-
Depression
veterán
Így van, a gonosz nyugat-németek lőtték le azt, aki át akart szökni, és az usa teszi elérhetetlenné a kínaiak számára a globáils internetet. Sőt, azok a fránya nyugatiak teszik attól függővé, hogy felszállhatsz-e a vonatra, hogy mennyire dicsőíted a mindenható vezetőt, ha meg rosszat mondasz, el is tűnsz.Nem tudom mi volt a cél ezzel a zenével, de szerintem eléggé nem odavaló volt.
-
Zuzer
csendes tag
Azért az emberek nagy része szerintem az usa-t választaná a kettő közül lakhelyéül. Biztos véletlen...
-
törölt tag
"(és a magyar olvasóknak sem kell ezt különösebben magyarázni), ugyanúgy cenzúráznak mindent és nem szabad kimondani és tenni olyan dolgokat, amelyek a hatalomnak nem tetszenek."
Elég csak ide feljönni, és olyat írni, ami nem tetszik egy moderátornak.
-
janeszgol
félisten
Ja, de félreolvastam. Az IFA nyomatta Kína ellen. Ebben igazuk is van, de ez a szólásszabadság megsértése nem csak ott van, hanem tőlük nyugatabbra is. Itt is. Én azt sem nézem jó szemmel, ha cégek pásztázzák a munkavállalók profiljait. Mi közük hozzá? És ez honnan is jött? Nem keletről.
A Facebook legendás(an szr) MI vizsgálatai? Jaj bocsika a válasz ilyenkor. -
dabadab
titán
Akartam mondani, hogy mindjárt jönnek a "báncsák kínát, pedig az usákok az igazi diktatúra!!44!!4" kommentelők, de ahogy látom, már elkéstem
-
Kasya
nagyúr
Nem hittem, hogy ma mellbimbos klippet fogok latni az MA-n, nem tul gyakori
Az IFA elnoke azt is elmondta, hogy mi volt a szandeka a klippel pont a Huawei elott? Vagy csak a figyelemfelkeltes miatt csinalta?
Szerinte az információt, az adatokat meg kell osztaniuk egymással a piaci szereplőknek, a versenyt pedig az kéne jelentse, hogy ki és hogyan tudja ezek feldolgozni és milyen szolgáltatásokat tud ezekből nyújtani.
Demagog duma...Amugy a Rammstein orok kedvenc, akkor is, ha sokaknak mara elpopularisodott. Johet tobbszor cikkbe
-
Lehet, hogy a Rammstein jó - de igencsak szépen megkonstruált marketing idomulást láthattunk.
Picit túllihegték ezt. -
janeszgol
félisten
Nekem a mai napig a kedvenc zenekarom. A múltkor voltam koncerten Bécsben. De ez off.
-
ATI
senior tag
Raaadiooooóóó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest