Hirdetés

2019. február 17., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) doooo


doooo
(őstag)

Érdekes ez a dolog... akik a legnagyobb rászorulói a figyelemnek, a vásárlók visszacsábításának, azok viselkednek a leghülyébben. Értem én, hogy elég paradox a dolog, nyilván nem engedhetnek meg sok mindent maguknak pénzügyileg, de akkor legalább igyekezzenek jobban azzal a kevéssel, amijük van.

(#2) antim


antim
(tag)

Lesz a Honor Note 10-ből európai kiadás? Az IFA-ra ígérték a 'pletykák'.

(#3) dlaj válasza antim (#2) üzenetére


dlaj
(őstag)

Ez engem is érdekel! :)

(#4) Graphics


Graphics
(Jómunkásember)

De akkor mit hozott a Lenovo végül? :D

(#5) ghiottone válasza Graphics (#4) üzenetére


ghiottone
(PH! kedvence)

kb. semmit, de az a fejetlenség évek óta jellemző a cégre. Moto Z3-at nem hozták, az eddig marad a Verizonnak és Kínának. 6GB rammal szerelt G6 Plust és új Modokat nem hoztak, egyedül az Iphone x másolat One-t és a One Power-t - de az utóbbi jelenlegi állás szerint Indiában dobják piacra - ott kb. 200 dollárnak megfelelő rúpiás árat várnak, ami SD636 + 5000-es aksiért nem rossz ár.

"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui) - Moto Z2 Force -- 20 EUR kedvezmény OnePlus tartozékokra: https://goo.gl/jcrem7

(#6) prolad válasza dlaj (#3) üzenetére


prolad
(őstag)

Engem is, ha utánakérdeznétek nagyon jó lenne :)

(#7) Polarstar


Polarstar
(PH! nagyúr)

Akkor már értem, hogy a marketinges anyagokon és a sajtós kollégákon miért röhögött visítva a német Blackberry közösség, mikor a Key2 teszkógazdaságos mobilja kapcsán megjegyezte az IFA sajtóanyag, hogy "teknik-wunder" (technikai cso-da!!!! :DDD) szóval igen jól értesült és felkészült volt a gárda. :DDD
És még véletlenül sem nézték szét a saját házuk táján.

Blackberry ID on BBM: E385B7C8 Key2 Telegram newschannel-> t.me/crossnordic ursa.major-et-tutanota.com

(#8) Bog válasza prolad (#6) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Van egy dátumunk, október 11-én lesz valami esemény Prágában.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

(#9) kbyte1024 válasza Bog (#8) üzenetére


kbyte1024
(PH! addikt)

Prága???meg van 🍺 buli lesz?;)

(#10) Mr.Silkó


Mr.Silkó
(PH! kedvence)

"Egyébként csak mondom, hogy ha feláll a színpadra egy adott vállalat elnöke és azt bírja mondani, hogy a mi cégünk legfontosabb feladata és ismertetője az INNOVÁCIÓ, akkor az önmagában is annyira innovatív, hogy két pofonnal kéne leküldeni, hogy tudod, hogy kit nézzél hülyének, találj már ki valami eredetit, lésszes." :C

Ennyivel érdemben le is írtuk az egész idei IFA kiállítást. :)

(#11) Polarstar válasza Mr.Silkó (#10) üzenetére


Polarstar
(PH! nagyúr)

Egy jóképű drog-elvonó bejátszik. :DDD
Kutya se gondolná, hogy ennyire el vannak szállva a felsővezetők.

Blackberry ID on BBM: E385B7C8 Key2 Telegram newschannel-> t.me/crossnordic ursa.major-et-tutanota.com

(#12) Mr.Silkó válasza Polarstar (#11) üzenetére


Mr.Silkó
(PH! kedvence)

Látszólag teljességgel alkalmatlan egyikük-másikuk egy nagy cég vezetésére, sőt, némelyiküknek még a piaci igényekről se nagyon van fogalma. :K

(#13) Polarstar válasza Mr.Silkó (#12) üzenetére


Polarstar
(PH! nagyúr)

Ezzel elismerték, hogy miért van annyi felesleges szemét a piacon. Ami sajnálatos.

Blackberry ID on BBM: E385B7C8 Key2 Telegram newschannel-> t.me/crossnordic ursa.major-et-tutanota.com

(#14) Ricardo


Ricardo
(PH! félisten)

Ez jól szemlélteti miért tart némelyik cég ott ahol. Ilyen hozzáállással, és mentalitással, nincs min csodálkozni.

(#15) Bossyy


Bossyy
(tag)

Szerintem komoly önuralom kellhet hozzá, hogy az ilyen kreténeket az ember ne küldje el a fenébe. Emlékszem, mikor itt tettetek ki videot pl.az LG és a Nokia egy-egy felelős emberével és azokat a bullshit, közhelyes, bemagolt, mindenféle önálló gondolattól mentes, elcsépelt szófosásokat esküszöm még hallgatni (olvasni) is kínos volt.
Én szégyellném magam ha csak ennyire lennék képes a saját szakmámban.
Lehet, hogy amúgy tök szimpatikus emberek, jól el lehet velük beszélgetni az élet egyéb területeiről (az egyik hölgy még jól is nézett ki), de a szakmájukhoz illetve ahhoz, amihez érteniük kellene sült, tök hülyék, az biztos.

[ Szerkesztve ]

(#16) noPublicFG válasza Bossyy (#15) üzenetére


noPublicFG
(senior tag)

Én pont fordítva gondolom ezt. Lehet , hogy jó vezetők, mert képesek minimális befektetéssel a legtöbb profitot realizálni, viszont megszólalni képtelenek.

plus ça change, plus c'est la même chose

(#17) adlersson válasza noPublicFG (#16) üzenetére


adlersson
(tag)
LOGOUT blog

Mondjuk a számok tükrében a HTC-nél ezek közül egyik sem elmondható.

ㄅㄨˋ ㄆㄚˋ ㄇㄢˋ , ㄐㄧㄡˋ ㄆㄚˋ ㄊㄧㄥˊ 。

(#18) Bossyy válasza noPublicFG (#16) üzenetére


Bossyy
(tag)

Annyiban igazat adok Neked, hogy ügyesek! Hiszen teljes dillettanizmussal képesek egy valószínűleg jól fizető pozícíót betölteni egy nemzetközi cégnél, ehhez pedig kétségtelenül kell egyfajta jó képesség (valamilyen téren). Viszont szerintem a cég eredményessége, termékeinek versenyképessége nem rajtuk múlik, hiszen nem ők tervezik semmit, nem ők optimalizálják, nem fejlesztenek, ők csak kommunikálnak.....látjuk, hogy hogy. Szerintem csak szimplán szerencséjük van, hogy olyan nagy vállalatnál dolgoznak, ami ezt elbírja és/vagy éppen a sok alkalmazott miatt nem tűnnek fel senkinek :-)

[ Szerkesztve ]

(#19) Bog válasza Bossyy (#15) üzenetére


Bog
(HÁZIGAZDA)

Hát az van, hogy ezek az arcok, akik általános közhelyeket puffogtatnak egy interjúban és semmi konkrétumot nem hajlandók mondani azért szakmailag úgy egyébként eléggé képben vannak. Tök más kérdés, hogy nem mondhat semmit, meg kennie kell a dolgokat, mert ez lett neki megmondva, meg a legtöbb ilyen interjút arra próbálják használni, hogy fényezzék a saját termékeiket meg a céget, mert "ez is megjelenés".

Kevés kivétel van (Ken Hong, például).

Viszont az szerintem nagyon gáz, ha egy termékbemutatót felkonferáló vezető annyira sem tud eredeti lenni, hogy ne engedjen meg magának egy poént, de az meg még nagyobb ciki, ha egy világcég komplett PR & Marketing osztálya azt tudja kitalálni "kulcs" üzenetként, hogy INNOVÁCIÓ.

Egyébként miután végre odaengedték a színpadra a konkrét termékfelelőst és elemzőt, onnantól hirtelen még annak ellenére is rohadt jó lett az előadás, hogy engem tökre nem köt le egy ThinkPad. Mert a csaj hihetetlen laza volt és energikus, reagált a közönségre, a csávó pedig kicsit mackósabb, de iszonyat jól csinálta, reflektált a csaj korábbi mondandóira, összeröhögtek és közben tolta a technikai infókat kéregből, trélerhangon. Utána pont jött is szembe velem, mikor mentem valami italt szerezni, mondtam is neki, hogy jó voltál.

Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.