Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó volt olvasni a blogot, hajrá, így tovább, várjuk a további fejleményeket!
-
janeszgol
félisten
Kíváncsian várom a személyes véleményeteket, illetve a termékeket.
-
Ricardo
titán
Jó munkát! lesz interjú Ken Honggal?
-
Wapmester
senior tag
én is sokmindent lecserélnék Alice-ra
-
Mr.Silkó
veterán
"(...) belebotlottunk Ken Hongba, aki úgy tett, mintha megörülne nekem. AliceWake is bemutatkozott, mondtam Kennek, hogy Bochát rá cseréltük le, ott röhögött, aztán odasúgta, hogy szerinte így elsőre jó cserének tűnik (...)"
Ken bácsi Bog szerint csak úgy tett, mintha örülne a kis csapatnak? Több érdekes és egyben különös utalás fogalmazódott meg ezzel a hangulattal kapcsolatban a cikkben, kíváncsi leszek, hogy kifejtitek-e még ezt később, vagy csak én látok bele túl sokat a fenti, kiragadott szavakba..?
-
jacis
nagyúr
Köszönjük az összefoglalót. További jó munkát Nektek. 👍😊
-
dud998
őstag
Szegény Bocha.
Amúgy köszönjük szépen a kitartó munkátokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- 8db Cougar Minos X2 egér eladó - Bontatlan, gyári csomagolásban!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest