Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
korpicschess
üzenetére
A cikk ettől még tárgyi tévedést tartalmaz, ezért is írtam be, esetleg érdemes javítania a szerzőnek.
A két eszköz között a review-k jelentős hangminőségkülönbséget jeleznek. Ennél részletesebb technikai részletet még nem olvastam, de sanszos, hogy ha a driver méret eltér, akkor a többi is tök más bennük. Muszáj, ha az egyiknek kifejezetten ki van emelve, hogy szép a hangja, a másiknál meg inkább elhallgatják a hangminőséget és kb. a legjobb tulajdonsága, hogy lemosható a csap alatt. Szóval ez a kár.
Én a jó hangminőséget szeretném a sport funkciók mellett

Szerk: Én nem vagyok nagy szakmai guru, csak hallgatni szeretem a jó minőséget, de egy kérdés motoszkál bennem. Ha a driver mérete irreleváns, akkor miért ez az egyetlen paraméter a hangközléssel kapcsolatban, amit megemlítenek az első review-k?

-
törölt tag
válasz
korpicschess
üzenetére
Közben rájöttem, hogy rosszul értelmeztem az első hsz-t, mert külön írt az MSR7 utódról és a teljesen vezeték nélküli cuccokról. Én meg azt hittem, hogy vezeték nélküli MSR7-ről van szó.
Az ilyen bogyók is jók tudnak lenni amúgy, van ami egészen kicsi azért, és tényleg nincs semmi vezeték, az nagy előny. De hát meg kell fizetni a kényelmet

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Baseus iPad Pro 12,9" állvány
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi