Új hozzászólás Aktív témák
-
Sword
őstag
válasz
korpicschess #10 üzenetére
A cikk ettől még tárgyi tévedést tartalmaz, ezért is írtam be, esetleg érdemes javítania a szerzőnek.
A két eszköz között a review-k jelentős hangminőségkülönbséget jeleznek. Ennél részletesebb technikai részletet még nem olvastam, de sanszos, hogy ha a driver méret eltér, akkor a többi is tök más bennük. Muszáj, ha az egyiknek kifejezetten ki van emelve, hogy szép a hangja, a másiknál meg inkább elhallgatják a hangminőséget és kb. a legjobb tulajdonsága, hogy lemosható a csap alatt. Szóval ez a kár.
Én a jó hangminőséget szeretném a sport funkciók mellett
Szerk: Én nem vagyok nagy szakmai guru, csak hallgatni szeretem a jó minőséget, de egy kérdés motoszkál bennem. Ha a driver mérete irreleváns, akkor miért ez az egyetlen paraméter a hangközléssel kapcsolatban, amit megemlítenek az első review-k?
-
törölt tag
válasz
korpicschess #4 üzenetére
Közben rájöttem, hogy rosszul értelmeztem az első hsz-t, mert külön írt az MSR7 utódról és a teljesen vezeték nélküli cuccokról. Én meg azt hittem, hogy vezeték nélküli MSR7-ről van szó.
Az ilyen bogyók is jók tudnak lenni amúgy, van ami egészen kicsi azért, és tényleg nincs semmi vezeték, az nagy előny. De hát meg kell fizetni a kényelmet
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Béta iOS-t használók topikja
- Háztartási gépek
- Villanyszerelés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő