- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mert ez könnyen mérhető: milliméterben. A hangképzés sokkal bonyolultabb dolog annál, hogy 2-3 mérőszámmal le lehessen írni (mind mondjuk egy GPU esetében a magok száma és órajel). Mivel muszáj valamit írni a dobozra, így általában oda kerül a driver mérete, a frekvencia tartomány, impedancia, stb. Ezekből a számokból viszont sokra nem lehet következtetni igazából.
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #6 üzenetére
Nem gond, én nem olvastam elég figyelmesen
Most nem is vagyok benne biztos, hogy létezik aptX-HD modell egyáltalán ebből. Mondjuk az a baj, hogy ugye a magasabb bitráta az többet is fogyaszt, és az átvitel hatékonysága is romlik. Amikor (a két oldalt összekötő) vezetékben van a vevő antennája, akkor ez nem akkora probléma, de így nem lenne egyszerű szerintem akadozás nélkül megoldani. Plusz az így sem acélos lejátszási idő még csökkenne kicsit.
-
törölt tag
válasz
korpicschess #4 üzenetére
Közben rájöttem, hogy rosszul értelmeztem az első hsz-t, mert külön írt az MSR7 utódról és a teljesen vezeték nélküli cuccokról. Én meg azt hittem, hogy vezeték nélküli MSR7-ről van szó.
Az ilyen bogyók is jók tudnak lenni amúgy, van ami egészen kicsi azért, és tényleg nincs semmi vezeték, az nagy előny. De hát meg kell fizetni a kényelmet
-
törölt tag
válasz
RetepNyaraB #1 üzenetére
Pedig jó dolog az ilyen méretű BT, ha jól csinálják. Van nálam most kölcsönben egy Sony (WI900 vagy micsoda), majdnem 30 órát megy egy töltéssel, zajszűrős, egész kényelmes, stb. Ha gyakran repülnék, akkor sokkal szívesebben vinnék ilyet, mint fülhallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest