- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solten
őstag
válasz
turbulencia8 #13 üzenetére
o/
-
Alchemist
addikt
Azért a hivatalos X1 Extreme oldalon mekkora hülyítések vannak már: 10+ órás üzemidő... ha valaki rendesen kihajtja a rendszert, örülhet az 5-6 órának, mindez persze véres laggolással egy ilyen könnyű gép esetében.
A BT 5-ös támogatás pedig vicces, mert a W10 még a 4-eset is elég gyatrán támogatja. -
De akkor mivel akar versenybe szállni? Mert annyi pénzért Macbook Air-t illetve Xiaomi Mi Air-t veszel. S azon neked kivétel nélkül minden futni fog. Plusz ha akarsz neadjisten néha videót vágni vagy játszani kicsit, kenterbe veri ezt Snapdragont. Üzemidőben nem lesz ott, de mondjuk a Macbook üzemideje szerintem már elég egy egynapos használatra(tapasztalatból mondom, egyetemen használtam).
(#5) Gusztáv Mondjuk az, hogy a telefonokat annyiért el tudják adni amennyiért, még nem jelenti azt, hogy annyit is érnek. Persze még így is megvan az a réteg, aki megveszi, de én nem tartozom közéjük.
-
jubilleum
senior tag
A T sorozatot is IFA tájban szokták frissíteni. Ez most miért maradhatott el?
-
Solten
őstag
Ez a Windows on Snapdragon egy Windows 10 S -szeru szornyuseg?
-
Mamuska
őstag
Az X1 Extreme nagyon babának tűnik.
Már az X1 Carbon is nagy kedvenc volt, de ez a teljesítmény lehet kicsit sok lesz ekkora házba.
-
Azért az áraknál megint elgurult a gyógyszer
...1000 dollárt egy ilyen tablet méretű gyenge hardverrel szerelt laptopra? Én olyan 600-700-at tartanék reálisnak.
Nekem a Lenovo Yoga C630 799 Eurós alapára is túlzónak tűnik. Vagy legyen annyi, de akkor a fullos modell.
-
törölt tag
Uhh az e-inkes must have!
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest