- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyerecske
senior tag
Alul kevesebb.
Egyébként le kell picit "butítani" külsőleg is, hogy a prémium Z5 -t is megvegye valaki, mert ha ez tökéletes lenne az nem kéne a kutyának sem drágábban.[ Szerkesztve ]
Én úgy gondolom, hogy azt gondolom!
-
boogie84
veterán
Ócska búcsús műanyag hatása van sztem is.
galéria z3 compact v ez a förmedvény. A kijelző mellett is több a hely felül mint a Z3C-nél. Nem tetszik.[ Szerkesztve ]
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
gyerecske
senior tag
-
Mr.Silkó
veterán
Fehérben szegény elég csúnya. De legalább belekerült az ujjlenyomat-olvasó ebbe is.
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Matada2.3
veterán
Ennek kéne lennie a Sony csúcstelefonjának.. Annyi még, hogy elfért volna bele egy FullHD kijelző és akkor lenne tökéletes.
Finn the human
-
Jimmy66
senior tag
Sony Xperia Z5 Compact Premium
4GB-RAM, 1080p, 2,900 mAh
-
troviko
senior tag
Nagyon örülök, hogy kijött egy Compact is, még akkor is, ha nem látok akkora fejlődést a Z1C-mhoz képest. Ugyan az a HD panel, a kamera 20 helyet 23 MP (bár remélem jobb képeket csinál, mert a Z1C nem volt egy kamerabajnok). Ugyan úgy 2 giga RAM.
A tárhely fejlődött, de az sem egy nagy eresztés. Ami a plasztik hátlapot illeti inkább visszalépés, semmint előre. Az ujjlenyomat olvasó egy nagy hülyeség, első dolgom lenne leragasztani, mint ahogy a szifonon is leragasztottam.
Az egyetlen ténylegesen pozitív fejlődés, hogy immáron a MicroUSB is natív vízálló, nincs ajtó mögé bújtatva. Ez nagyon király, utálom a Z1C-n nyitogatni.Jelenleg 3 komoly telóm is van, de ha nem lenne, egész biztos, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG a Z5c lenne az egyetlen szóba jöhető telefon, amit megvennék. Mert szerintem az egész piacon a legjobb ajánlat, főleg, ha valakinek, mint nekem, számít, hogy emberi méretű telefonja legyen.
Annyira viszont nem lett jó, hogy kényszert érezzek a Z1c-m leváltására. Ha a Sony ilyen ütemben dobja ki az új telókat (és minden generáció ilyen keveset fejlődik), akkor úgy 2-3 év múlva a Z15 Compactra talán már be fogok nevezni.Amit nagyon sajnálok, hogy az OIS az összes új telóból kimaradt, pedig a Sony már gyárt OIS-os kamera egységet. Nagy kár, hogy pont a saját csúcsmodelljeikből spórolják ki...
Szerk: ha nem jött volna le a lényeg, ez építő kritika volt, azzal a zárójeles magánvéleménnyel, hogy a csekély fejlődés ellenére is a legjobb telefonoknak tartom a Sony Z Compact családot, és számomra elsődleges telefonként semmi más nem jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
https://www.oldtech.hu/
-
joey04
titán
-
Örni
senior tag
Nekem is az most a szívem csücske. Abszolút ár/érték bajnok a Sonynál. Érdekes, hogy oroszoknál árusítják, itt meg nem... Gondolom megvárják míg kifut az M4 és utána itt is elérhető lesz. Olyan 110-120 között árulják ahol már lehet kapni.
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Csari93
aktív tag
félreértesz, én nagyon örülök neki, hogy csak 720p. nagyobb akksiidő, gyorsabb telefon, én vagyok a leg boldogabb, hogy ha azt mondod, maximálisan kielégítő a felbontása.
Akkor viszont, hogyha ez a tesztekből is kijön, nekem tetszik ez a telefon. Valóban nem innovatív (főleg a nagy Z5 nem az), de Z1C-nél azért mégiscsak jobb-frissebb.
kelly416: Elhiszem én, és nem vagyok felbontáshuszár, csak érdeklődtem, mert anno az SGS+ után az S2 fájó volt.
[ Szerkesztve ]
www.flickr.com/csari
-
kelly416
veterán
Tudtommal a 810-ből kijött második (vagy akár többedik) generáció, és csak az első gen. volt hajlamos nagyon forrósodni, már az LG Flex 2 is újabb gen-es 810-el jött és már az sem melegedett, csak max. langyosodott.
Értem én, hogy valakinek abszolút hallása van, vagy esetleg jövőbe látó, de orvosilag a szemem tökéletes, néztem a saját z1c-m mellett z3c-t és nem ütötték ki a szemem a pixelek, márpedig ha nem teszem egymás mellé a két kijelzőt, akkor még kevésbé fogom észrevenni a minimális méretnövekedést, azt meg, hogy a felbontás nem változott semmit, még kevésbé. Szerintem max. bemagyarázza magának, aki lát eltérést a két kijelző felbontásában, pixelsűrűségében szabad szemmel normál használati távolságból.
-
HardRic
addikt
2015, amikor kevés 4.6"-ra a 720p.
Nyugi, tökéletesen elég, egyáltalán nem látod pixelesnek.A 810 talán ezekben már nem működik rezsóként, írták valahol hogy tíz perc 4K videó felvétel alatt is csak átlagosan meleg lett a Premium, nem olyan forró mint a Z3+. OnePlus 2-t is dicséri a szakma, szóval valamit csinálhatott a qualcomm.
-
Csari93
aktív tag
Akkor most hogy lesz ez a Snap810-zel?
Előfordulhat, hogy ennyi tapasztalat után és ilyen kis felbontású kijelzővel már sikerül elkerülni a vízforralást?
Csak mert a 810-en kívül tetszik a Z5C, én egy év múlva szivesen használnám Z1C után. De ez például egyáltalán nem melegszik, amit szeretek.Másrészt, Z3C tulajok, elég ez a ppi? Nem fogtam még élőben Z3C-t sem, de kiváncsi lennék. Csak mert előző telefoncserémnél úgy jártam, mint ez lenne, hogy nagyobb kijelzőm lett azonos felbontással, és az bántó volt.
www.flickr.com/csari
-
gyerecske
senior tag
Ha az ujjlenyomat olvasó hibátlanul fog működni, akkor lehet elgondolkozom a Z3C cseréjén.Nekem kicsit "macerás" ez a koppintom, feloldom és csak utána használom kombó, ha ez megoldható egy menetben az királyság.
[ Szerkesztve ]
-
badacsony
őstag
iOS és Android két jó barát, kézen fogva sétafikál :D
-
vicze
félisten
válasz
janeszgol #65 üzenetére
Mivel sose jeleníti meg a teljes képet, így elég egyetemű, hogy egy módosított változatát látod. A memóriában pár MB-s file van, az adott részlet vagy módosított kép lesz bitmap-ként megjelenítve. Ha egy teljesen kinagyítod a képet két dolgot lehet látni, egyik hogy a finom részletek csak egy idő után jelennek meg és hogyha elég gyorsan mozgatod akkor elkaphatsz egy "betöltést" is, pont úgy mint Webkit/bink vagy Safari estében, mikor túl gyorsan scrollozol egyszer csak nagy fehérség lesz, mert azt még ki se rendelte a böngésző, hogy memóriát spóroljon.
-
Hivatalos telekomos 5.1.1 van rajta, a hétvégén jött pont. Előtte 5.0.2 volt, de hogy azt mikor kaptuk, nem tudom, nem mostanában.
Kamera nem a legjobb, persze ezzel sokan vitáznak, de én nem állítgatom, csak nyomom automatán a képeket. Minden telefonnal így tettem, és ezt figyelembe véve ilyen használattal nem jó a kamera. LG G2 keresztbe-hosszába széjjel verte. Hozzáteszem mégegyszer, full automata módról beszélek. A manuális beállítás b>szkurálók viszont azt mondják, nagyon király. Ezt is elhiszem, más a felhasználói szokásunk, ennyi. Hiába jó manuális beállításokkal,ha úgy nem használom. -
ctvagyok
őstag
-
Z3C-m van, erre le nem cserélem. Eleve vastagabb lett az oldala, de legalábbis a hatása mindenképp olyan. Ami miatt kellene, az az ujjlenyomat olvasó, feltéve, hogy úgy működik, ahogy azt elvárná az ember. Viszont emiatt én nem váltok. Snapi 810 meg egy kályha, bár sima HD felbontáson nem fog megizzadni.
-
Feldin
csendes tag
Érdemes ezt megvárni? Vagy bőven elég a Z3 Compact?
-
janeszgol
félisten
Oh. Rosszul emlékeztem. A Pureview egészében jeleníti meg a képet, vagy lekonvertálja és ha belenagyítasz, akkor számol az adatai alapján (ezáltal sűrűn lapozva a ramban)? Te erre tuti tudsz válaszolni (amúgy is meg akartalak szólítani, mivel te sokkal jobban értesz hozzá.
) Mert ezt senki nem írta még le itt a fórumon, sem máshol nem olvastam még. Ezáltal nem tudom fixen.
-
vicze
félisten
válasz
janeszgol #62 üzenetére
"S410 simán elboldogulna a 20 megapixeles képekkel is"
Qualcomm hivatalos spec: "Camera Up to 13.5MP"Csak halkan jegyezném meg, hogy a N808PV-ben 512MB RAM van.
A kamera és a RAM között nincs összefüggés.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz
janeszgol #62 üzenetére
Ja és még annyit. A HWSW cikke így szól (nem pontos idézet): "Az egy giga ram elég az i6-nak, de az i6 plusnak már kevés." A kettő között a felbontás az erős különbség.
Bocsi, csak közben mindent csinálok (még nem ebédeltem), aztán kifutottam a szerkesztés időből. (Ezer mázli, hogy a hosszabb hozzászólásokat vágólapozom, bár az edge vissza hozza egy vissza lépéssel.)
-
janeszgol
félisten
De kérhetném, hogy mutass olyan telefonokat, ahol 1 giga ram mellett FHD kijelző van. Igen i6+, na és még?
Vagy olyan telefont, ahol 1 giga ram mellett minimum 13 megapixeles kamera van. Nincs. Pedig egy S410 simán elboldogulna a 20 megapixeles képekkel is (ha jól tudom, támogatja is).
A gyártók sem hülyék teljesen (bár a Samsung néha karcolja, de inkább vissza felé). Amúgy miért ne hasonlítanék össze egy S400-at egy S800-al? Én helyigényról beszéltem, nem számítási teljesítményről (persze a két cpu mellett más méretű cache van, de én nem arról a helyigényről írtam).
Te sem írtál hülyeséget, de én tényleg nem teljesítményről beszéltem. (Pontosabban ha elfogy a ram, megzuhan a telefon teljesítménye is. Végül is félig valóban.)
Én így tudom a dolgokat. Így tanították, nem én találtam ki, illetve szakújságok magyarázata is, plusz a gyártók viselkedése.
-
janeszgol
félisten
Nem katyvasz az. Betoltesz valamit, az szerinted hol tarolodik? Elinditasz nativban egy jatekot? Programoztal mar? Ugy konnyebb lenne meglatni, ha igen.
Az a baj, hogy csak a SoC-ot latod magad eloty. A processzor szamol, a gpu szamol es megjelenit. De ezt nem az egre lovi, hanem a memoriaba.
Ne aggodj, 10 infosnak felteve ezeket a kerdeseket jo ha ketto tud valaszolni. -
Ufoka
csendes tag
Valaki magyarázza már el, hogy ennek mi értelme van?! Szinte semmit innováció nincs ebben a készülékben... Szerintem jobban megéri most majd megvenni a Z3C-t. Remélhetőleg 150-ről lemegy 100-ig az ára szép lassan, az teljesen jó vétel lesz.
HAJRÁ LOKI!
-
Zoja™
őstag
válasz
janeszgol #53 üzenetére
Na ezt most vezesd le nekem rendesen légyszíves, mert ekkora katyvaszt rég nem olvastam.
Lehet én vagyok fogalom zavarban, de tényleg nem világos, hogy mit is akarsz ebből kihozni, főleg, hogy eddig a RAM és kijelzőfelbontás párhuzamról beszéltünk és most már a kamera felbontás is bele lett keverve.
Ne hasonlítsunk már össze egy Snapdragon 400-as telefont (Lumia 640) egy Snapdragon 800-assal szerelthez (Lumia930) mert utóbbinál az ISP is jóval fejlettebb, (az ISP felel a kameráért) ami ugyancsak a SOC része és nem a RAM mennyiségéhez van köze...
-
De overkill HD mellé a 810..
Jogos, ha eddig csucsot raktak a Compactba akkor ezen a vonalon mennek tovabb.
Kiegyeztem volna Snap616/808-cal is
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
arminlok
senior tag
Olyan mintha egy tok lenne rajta kb. A full hd-t nem látja a szeme az embernek csak egy idő után természetesebbnek kellemessebbnek érzékeli. És ez már tényleg nem az a szint ahol nézed a kijelzöt és tudatosan észreveszel egy pixelt, Ugyanez vonatkozik a 4k-s darabra csak ott szeirntem tul sok a kompromisszum amiért azt nem éri meg beletenni. De itt meglehetett volna csinálni a full hd-t a htc one -ba 3 éve benne volt és tényleg gyönyörű volt az a megjelenitő.
-
janeszgol
félisten
Oke hogy a proci szamol vele, de nagyobb felbontas tobb adatot general, amit tarolni kell. Ott is van az appoknal, hogy meret: keszulek fuggo.
Plusz megfigyelheto is a csalas. Pelda: lumia 640 vs lumia 930. A 640 tomoriti a fotok kepeit, amikor mezed, a 930 nem. Pedig a 930-nak magasabb poxelszamu kameraja van. Gondolom a ramhiany miatt.
Plusz a lumiaknal is megfigyelheto, hogy felbontasonkent valtozik a memoria merete.
De ezt asztali konfignal is kiprobalhatod (pl jatekoknal). -
Örni
senior tag
Az érdekes, hogy az Xperia M5-ben 3Gb ram van és az olcsóbb ajánlat. Jó lenne ha itthon majd forgalmaznák!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Xaels
félisten
-
djelf
tag
Személy szerint kérném vissza a Z1C-féle teljes alu keretet.
"- Elvehetitek a mobilunkat, elvehetitek a kocsinkat, de az álmainkat soha. - Igen, mert amikor alszunk, akkor látjuk őket."
-
Jól néz ki, mai napig tetszik ez a forma világ, a hw is rendben.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
balaaazs
senior tag
Jó ez, jó ez, de nem tudom mennyivel jobb használatban egy Z3C -nél. Két dolog érdekel egyébként: az ára és, hogy ennél is bejátszik-e majd a kamaerából való kilépés "túlhasználat miatt". Ha igen, úgy sookat nem számítanak majd ezek a megapixelek...
¯\_(ツ)_/¯
-
ViSAS
senior tag
Azért, hogy időtállóbb legyen a telefon a piacon (elvégre a szoftverek erőforrás igénye folyamatosan nő), pláne hogy a Sony amúgy is jellemzően baromi hosszú ideig támogatja szoftveresen a Z széria tagjait...úgy egyszerűen visszautasíthatatlan ajánlat lenne.
Azért jó látni, hogy végre nem csak nüansznyi változások történtek. Megjegyzem, nekem jelenleg a Z3C-men is olyan ügyesen kezeli a memóriát (5.1.1-el, 5.0.2-vel nem igazán mondhattam ezt el), hogy az Asphalt 8, Chrome 2-3 füllel, a zenelejátszás és a messenger buborékos beszélgetések egyszerre futnak, tehát nincs bajom a 2GB RAM-mal, de a Z5C-ről nem suttogja semmi hang a fejemben azt, hogy ezzel tovább húznám ki az évek során, ellenben ha 3GB RAM lenne benne...tuti váltanék. No', de majd a következő Z szériás kompaktnál! Így is remek telefon lett ez, kívánok sok eladást a Sonynak és a mobilos üzletágának a fellendülését, megérdemlik.[ Szerkesztve ]
-
JoeYi
őstag
lehúzós ujjlenyomat olvasó, vagy érintős mint az iphoneban?
+jól látom hogy qi charge kimaradt?
[ Szerkesztve ]
-
youngboy
senior tag
Z1C-nél 2GB RAM bőven elég volt. Lollin már néha történnek RAM problémára utaló dolgok, de mire megnézném a memória állapotot, addigra már rendben van.
Hát az az érzés biztos nincs, hogy Z1C, Z3C le akarnám váltani erre.
Ami szomorú, hogy a kijelző körüli területek még mindig nagyok.
2G RAM önmagában nem ciki szerintem. A kérdés az, hogy mindezt mennyiért akarják majd adni. -
kelly416
veterán
Kár, hogy olyan csúnya szegény, mintha a z1c-m keretére került volna egy szilikon bumper. Nagyon rossz irányba megy a design és az anyaghasználat. Volna rá egy kisebb összegem, hogy ennek is műanyag hátlapja lesz.
-
s4tch
veterán
válasz
Oppenheimer #32 üzenetére
Egyetértek. Ez nagyon plasztik, nagyon vastag, és a 2GB RAM a csúcskategóriában nagyon 2014.
-
bandi0000
nagyúr
720P-hez elég a 2 giga, és a sony amúgy is jól optimalizál, inkább az a fontos hogy ne essen szét a telefon, mint Z3C esetében, Z1C meg recsegett ropogott a hátlapján
Hiába a nagyon jó kamera, eddig is nagyon jókat kaptak a Z telefonok de a konkurensek tudtak rá dobni egy normális szoftvert és szép képeket csinál, a sony erre eddig nem volt képes, sőt Z1 Z1c esetén a szoftver is el tért lassított videó és 4K-ban
Amiben a legjobbak szerintem az akksi 2-3 napig kibírja átlag felhasználással és persze a vízállóság, mert ha nem is rakom vízbe ad egy + biztonság érzetet nagy esőbe
[ Szerkesztve ]
Xbox One: bandymnc
-
válasz
Oppenheimer #32 üzenetére
Miért? Legalább az eltérő - szerinted jobb - technikai paramétereket írd ide!
-
Oppenheimer
nagyúr
A Z3 Compact jobb, mint ez.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
2ofthem
aktív tag
válasz
tothmaxy182 #20 üzenetére
Ez sajnos nagyon igaz
-
atike
nagyúr
Tényleg nem tűnik rossznak...
-
Jimmy66
senior tag
A Z5 Compact fehér, grafitszürke, arany, zöld, sárga és koral színekben, Android 5.1.1 rendszerrel érhető el októbertől.
Szerintem arany és zöld csak a Z5 lesz.
-
Dual SIM-es változat lesz belőle?
-
hemaka
nagyúr
720p lol
mudi︎️ • Fuji GFX 50s/35-70/110 • MBP M4Max • Syno DS3622xs+
-
00martin00
újonc
Tetszetős
A Munka Szabaddá Tesz!
-
Jimmy66
senior tag
Nekem megfelel! Erre váltok U-ról...
-
isti215
tag
Kicsit vékonyabb lehetett volna mert ez így elég bumforinak hat.De egyébként tetszetős a készülék.
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
Forest85
csendes tag
Alapvetően én sem éreztem a 2G RAM-ot anno (Nexus4-5) kevésnek, de aztán váltottam Oneplus One-ra és azt kell, hogy mondjam jót tett a felhasználói élménynek a 3GB. Gyorsabb alkalmazás indítás, sima minden, mint a vaj, memória igényesebb dolgok (pl: képszerkesztés, nagy táblázatok szerkesztése) esetén sem kell várni SEMMIRE
[ Szerkesztve ]
-
tothmaxy182
őstag
Az egyetlen normális méretű telefon a piacon. És ez nagyon szomorú!
Kiváncsi lennék a Compakt széria eladásaira. Ennyire nem veszik az emberek, hogy a többi gyártó rá sem néz erre a kategóriára?Minden szavam magánvélemény!
-
janeszgol
félisten
HD felbontás mellé elég a 2 giga ram. Sőt még egyes telefonoknál (szoftver a megmondhatója) FHD mellé is. Viszont ideje lett volna valóban a compactba is az FHD megjelenítő* (és akkor Sonynnál kell a 3 giga ram. Így maximum az új vásárlóknak lesz ez érdekes.
* Én azt mondom, még a FHD felbontásnak van értelme 5,7 colig. Amúgy nem vagyok nagy felbontás-függő, nekem a HD is elég 5 colon.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
A 3 giga ram kellett volna bele. Ezt leszámítva ismét kiadtak egy korrekt compaktot.
-
roli543
őstag
Szerintem felesleges ide a full HD. Így legalább villám gyors lesz, és az akksi is remekelni fog. A három giga ram viszont hiányzik.
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
MartOOn
addikt
Mar megleptek a 4K-t eleg sok QHD-s telo rohangal mar szoval a 1080 alap lett volna. Meg a 3GB RAM.
[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
joey04
titán
kár, hogy csak 2GB ram.
-
Hanon
tag
Végre, és akkor ez lenyomja a Z3 Compact árát és megválhatok az SP-től.
Azért hogy még ebbe sem fért bele az 1080p elég gáz.
Sony Ericsson Xperia neo > Sony Xperia SP > Sony Xperia Z3 Compact | Superlux HD681 EVO; JVC HA-SZ1000
-
MartOOn
addikt
egyetertek. full HD es 3GB RAM akkor elgondolkodtam volna en is hogy kiprobaljam milyen ujra "kis" telefonnal elni. igy a most bejelentett hármasbol nekem max a premium jon be. ott van mit nézni. Szo szerint is meg abban van ujitas fejlodes. a sima z5 is tetszetos, eddigi legszebb sony szerintem. viszont az elvartakon kivul semmi mast nem mutat. azt max akkor nezegetnem ha az ara nagyon vonzo lenne no de ismerjuk a sonyt... nem lesz az.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
ctvagyok
őstag
Nekem már a compactba is belefért volna az FHD kijelző és a 3 GB ram is minimum. Tudtam, hogy ez lesz a szivárogtatásokból, de legalább nem bánom meg a G4-et. Bízom benne, hogy lejjebb nyomja a Z3C árát. Az sok embernek jó lenne.
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Lényegtelen, hogy kell-e vagy sem. Ha csúcs kategóriás HW akar lenni, akkor az jelenleg 3GB, pont. Mikor meglátod majd az árát szerintem te is azt mondod, hogy hát igen ezért az árért bizony az a 2GB kevés. Sehogy se arányos az S810 mellé a 2GB egyszerűen.
Amúgy ez a műagyanyag keret nagyon borzalmasan néz ki szerintem, de lehet hogy csak én vagyok így vele. 9mm a készülék és úgy néz ki tőle mintha valami mocsok vastag lenne, pedig nem.[ Szerkesztve ]
-
TOM-202
senior tag
A női ismerőseim között várhatóan ez is nagy sikert fog aratni ahogyan a Z1C és a Z3C is tette/teszi.
-
gerii
addikt
A kerete fém, vagy műanyag?
-
vicze
félisten
"a hátlapja alá egy 2900 mAh kapacitású akkumulátor került"
Ezt javítsátok kérlek az Compact aksija 2700-as.Telóhoz:
Kicsit hülyeségnek érzem a 2GB RAM-ot(kevés), illetve túlzásnak a S810, mindenki rendben lett volna egy S808-al is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony ezúttal is készített a legújabb csúcskészülékéből egy kisebb, de hardveresen bivalyerős variánst, ami bizonyára sokak kedvence lesz.
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB halványlila háttal, gyönyörű állapotban !!!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256Gb Garanciás
- Új Bontatlan Samsung S25 Ultra 12/256 GB Jet Black 3 Év Garancia
- Honor Kombó ! Honor 200 , Green, 8/256GB + Honor Band 9, black +ajándék tok, független, makulátlan !
- Új Samsung Z Fold 6 titán Samsung garanciás KARCMENTES
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest