Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Luck Dragon #24 üzenetére
Pofára egy esést sem.
-
Áhh egy igazi vágódeszka!
Már várom a yt- drop testeket mennyit bír.
-
domerator
veterán
Csak nekem újdonság a cserélhető akku tabletben?
-
tothbe
addikt
Egyet nem értek. a guminak nem pont a kijelző sarkainál kéne lennie, hogy strapabíró legyen?
A képek alapján én azt látom, hogy a hátsó sarkokat védi. Egy pofára esésnél pedig a kijelző így teljesen védtelen továbbra is.Pedig célközönség tuti lenne erre is. Autószerelő ismerősök is alig várnak már valami ilyet, amióta a motorkód kiolvasókból is van android meg iOS app-os cucc. Csak a telefonok kijelzője meg túl pici az öregebb szakiknak.
Épp náluk még a nyomkodó toll is nagyon jó ötlet, bár olyan azért van már egy ideje.
-
Matada2.3
veterán
Eléggé igénytelen, egy gyerektablet beütése van, csak nem vibráló színekkel.
-
Ali G.
senior tag
az ötlet tetszik, a tablet kinézete már nem , egy tipikus samsung telefon felnagyított változata amit tabletnek titulál
azért megnézném hogy leejtve hány darabba törik a kijelző
-
gabber01
addikt
Ok, a gép kibírja, csak a kijelző törik ripityára...
-
Tigerclaw
nagyúr
Na ez aztán tényleg tetszik, csak az androiddal továbbra se békültem ki.
-
TRIvidore
tag
Igaz. Oh, azok a règi szèp idôk mikor a Nokia 3210es mely a Balatonban fürdött szètkapva pihent a parton...
-
halkow
őstag
szép gépezet
-
BOBAKILL
őstag
"A robusztus külső egyik legfontosabb ismérve, hogy a kijelző alatt fizikai gombokat találunk, ami elősegíti a kesztyűs, vagy nedves kézzel történő használatot."
Ez most miért robusztus? Szerintem korántsem az. Végre valaki ilyen irányba is lépett. (ki más mint a csamcsung) Nem kell félni hogy ha leejti az ember a tabot. Vagy a kölök csapkodja az asztalhoz.#bélus91: Jaja, lehetne BG monogram a hátlapon mint a túlélő cuccainál is volt.
-
dsr
senior tag
Strapabíró Tablet
-
TRIvidore
tag
S4 active, de meghíztàl!
Cserèlhetô akku egy vízàlló tabletbe, csak nekem fura? Akkor màr inkàbb a Sony megoldàsa, plàne h jelentôsen kompaktabb. Azèrt a Samu sem akarta vele a Pro szèriàt bôvíteni, ez mindenesetre becsülendô.
-
Paul119
addikt
Nem rossz de lehetne snapi 400 helyett valami combosabb
-
bélus91
tag
Bear Grylls Edition
-
hue2000
tag
Na végre egy strapa tab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest