Új hozzászólás Aktív témák
-
Wave86
tag
Tetszik, klassz cucc. Csak a vékony csuklójú emberek hoppon maradnak. :S Már a Gear 2 is nagy volt a csuklómra, akkor ez rá sem férne.
-
xors
senior tag
És adnak hozzá valami erőművet is? mert engem azért izgat, hogy mi táplálja egész nap azt a 2inch -es kijelzőt...
A másik, hogy nem egy telefon kezelőfelületét kellett volna belerakni, hanem kitalálni, egy ehhez valót.
Az UV mérő tetszik, ha tényleg reális értéket mutat! -
AS
félisten
válasz RiseOfEvil #32 üzenetére
Igen , de önmagában is megy mivel van benne sim.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
mrlujoak
veterán
Batár.
Ez az első szó, ami eszembe jut, ha rá nézek. Feleslegesen vastag lett a szíj.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
RiseOfEvil
tag
Csak Samsung telefonokkal kombatibilis?
Kétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
törölt tag
válasz hallerlaller #30 üzenetére
Azt nem is tagadom, tényleg nagy. Én mondjuk szeretem a méretesebb órákat is, tehát ez számomra nem gond, a kezem sem kicsi. Inkább a felület használhatóság kérdéses számomra.
Meg előző esetben csak arra a képre gondoltam, ami többeknek fura.
-
Xaels
félisten
Olyan mint azok akik villát meg kanalat hajlítanak a csuklójukra ékszer gyanánt csak itt fogtak egy mini Galaxyst Szerintem itt elég gázul néz ki, a sajtóképeken igényesebbnek tűnt.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
AS
félisten
válasz hallerlaller #25 üzenetére
Ezért is értem hogy még odébb van a megjelenés. Ha kész lenne akkor már 1 hét múlva kapható lenne.
Általában az ilyen kiállításokon legtöbb készülék még félkész.. Mert ugye lássa már a jó nép akkor is ha nincs kész.Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
AS
félisten
válasz Luck Dragon #23 üzenetére
Bizony 2 es kijelző az nem kicsi Itt kezembe a 2 colos D600 am ami 2 es. Ha nem lenne meghajlítva el sem férne kezeden Gear s.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
-
hallerlaller
addikt
-
dsr
senior tag
Nem rossz , de azért vannak még hibái
-
AS
félisten
Ezeken képeken tényleg ronda, mert az gány kristájos izé van rajta.
De igy jobb.
-
Ádám16
addikt
Szerintem ronda, én nem hordanám szívesen.
Az LG megoldása, és a Motoroláé még mindig jobban vonz, hiába tud ez sokkal többet. -
flexxx2
őstag
Hogy lehet így órát tervezni? Swarowski, egy műanyag szíjon, meg tokon a gagyi krómhatású műanyag keretről ne is beszéljünk, a tok mellett miért van műanyag fül vagy mi az, kapaszkodó?
Erre a hajlított kijelzőre sokkal jobbat is lehetett volna, még egy tehetséges kisiskolás is jobb ennél.
És ezért fizettek is -
tothmaxy182
őstag
Jól néz ki, de továbbra sem látom értelmét... Főleg nem sim-foglalattal...
Minden szavam magánvélemény!
-
joey04
titán
Láthatóan nehézkes a kezelése. Van még mit csiszolni.
-
plus44
veterán
A saját MA-s videókon egytől egyig akad, és nem azért mert "rosszul érnek hozzá". 1: nem hiszem, hogy ennyire korlátoltak, 2: az, hogy elhúzza az ujját balra, majd egy lagg után jó pár másodperc múlva jön be oldalról az új kép...az azért nem hiszem hogy user error.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
dreamdancer
őstag
Szép nagy kijelző, wifi, gsm... Hogy bírja ezt üzemidőben?
Nem a lényeg a fontos.
-
AS
félisten
-
draco31
veterán
Ez a kristályos felszerelés valami csodálatos.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
2ofthem
aktív tag
Nekem ez nem tűnik úgy hogy akadna, főleg az olasz videón nem, ahol úgy tűnik ott szerintem 'rosszul' érnek hozzá. Nekem nagyon tetszik, ha nem lesz piszkosulmocskosulelképesztően drága akkor esélyes hogy be szerzek egyet. Végre GPS is van benne, részemről alap lenne minden ilyen eszközben..
-
plus44
veterán
Ez, meg Asus csodája is akad, mint a vesztés.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
törölt tag
Nem SMS -re gondoltam. Azt én sem nagyon szoktam. Mire leírom 5x elmondom telefonon.
Inkább a tárcsázás részre. Persze olyan dologra már nem is gondoltam, ha mail -t kellene írnom, amit telefonon is megteszek, mert arra ez már nem alkalmas. De megnézném azt is, hogy FB -n hogy lehet ezzel hozzászolni. Nekem ezek az előítéleteim, persze majd meg fogom nézni, hogy ez gyakorlatban hogy néz ki, mert nyitott vagyok az újdonságokra, de nincs túl sok reményem.
-
AS
félisten
Itt a kövi telom Mert végül is ez az már....
5 perces oldasz videoNubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest