- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Az en oramat me'g nem csinaltak meg
Bar szerintem nem is fogjak, fura izleseim vannak (pl. mobilban is qwerty csuszka kene, csak nincs). Me'g csak oranak se kell kineznie, de nem tartom normalisnak hogy akkuzabalo szines lcd-k vannak bennuk, vagy hogy ne'melyiket konkret mobiltipusokhoz kotik.
Azert ha itthon meg lehet tapogatni oket, meg olvasok reszletes elemzest, szivesen valasztanek - tudnek az elonyokert a kevesbe szimpatikus dolgokban kompromisszumot kotni. Csak egy biztos, a penztarcam meg nem fogja egyiket se engedni... -
axioma
veterán
Szerintem az se mindegy, hogy elsore probalja valaki kezelni, vagy mar hozzaedzodott az ember (eszrevetlenul) a "helyes" hasznalathoz. Ahogy a kulonbozo autok mashol fogo kuplungjahoz, fekjehez... es mivel sajat lesz, eleg ha az osszeszokas utan (de odafigyeles nelkul) tud rendesen funkcionalni.
Persze lehet, hogy ez csak egy resze az erzekeleshibanak tuno jelensegeknek, a masik resze meg valoban szoftveres, csak en valahogy ugy neztem hogy az akadozas lehet ugymond "sutabb" mozdulat eredmenye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest